Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om de dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Onze vestigingen in Dordrecht, (Wilgenbos 1), Ridderkerk (St. Jorisplein 1-2), Zwijndrecht (Laan van Walburg 4) en in Barendrecht (Kopenhagen 1) zijn geopend en coronaproof ingericht. Onze vestiging in Papendrecht en het Nieuwbouwcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht openen de deuren niet meer. Op de homepage van deze website vind je alternatieve kanalen voor sluiting Papendrecht. In Dordrecht kun je weer terecht op koopavond en het Mobiel Adviesteam komt weer op afspraak bij je thuis.

Bekijk de huidige openingstijden van onze vestigingen en openingstijden onderaan deze pagina. Uiteraard kun je de bankzaken via de Rabo App regelen en zijn we telefonisch bereikbaar via (078) 6531 531.

Onze medewerkers werken volgens de norm van de overheid, waar mogelijk, thuis. Wij vinden de gezondheid en veiligheid van zowel onze klanten als van onze medewerkers van groot belang. Daarom vragen wij je rekening te houden met de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Bij voorkeur afspraken online of telefonisch plannen.
  • Complexe vragen alleen op afspraak.
  • Maximaal 2 personen tegelijk in de vestiging.
  • Begroeten zonder handdruk.
  • Houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje ‘Gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen 2020’ voor een compleet overzicht.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen 2020

Op onderstaande dagen zijn onze vestigingen gesloten:

  • Kerstavond vanaf 16.00 uur (24 december)
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede Kerstdag (26 december)
  • Oudjaarsdag na 13.00 uur (31 december)
  • Nieuwjaarsdag (1 januari 2021)

Veel bankzaken kun je ook tijdens de feestdagen online regelen

Geldautomaten worden Geldmaat

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. De geldautomaten aan de Kromme Nering in Heerjansdam, Dillenburgplein in Ridderkerk en Espenhof in Papendrecht zijn omgezet naar Geldmaat.

Bankgegevens

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Postbus 10017
3004 AA Rotterdam
Rekeningnummer NL30RABO0161104002
Ingeschreven bij de K.v.K. te Amsterdam onder nummer 30046259

Rabo Nieuwbouwcentrum

De Schoof 240
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht

Rabo Nieuwbouwcentrum
Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan is het Nieuwbouwcentrum tot nader bericht gesloten.

Shop in shop Veldhoen & Romeijn

Haven 25
2951 GC Alblasserdam

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan zijn wij hier tot nader bericht niet aanwezig.

Shop in shop Veldhoen Romeijn
In onze shop in shop kun je terecht met al je vragen omtrent wonen en hypotheken.

Mobiele Adviseurs

Mobiele Adviseurs helpen u thuis met bankzaken.

Heb je hulp nodig bij het regelen van jouw bankzaken en kun je niet zelf naar de bank komen? Dan komen wij op afspraak bij jou thuis! Het Mobiel Adviesteam van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden geeft je praktische hulp, advies en verleent service in jouw eigen vertrouwde omgeving. Bel voor een afspraak naar (078) 6 531 531 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail

De Rabo Geld Expres

Misschien kun je niet zelf geld opnemen bij een geldautomaat. Of het is lastig om bij het geldautomaat te komen. Dan is de Rabo Geld Expres een handige oplossing. Wij bezorgen jouw geld thuis wanneer je het nodig hebt.

Bel ons gerust voor meer informatie op (078) 6 531 531.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven