Heropening en wijziging openingstijden vestiging Sneek per 24 oktober

16 oktober 2022 11:39

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via Online Bankieren of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt. Mocht je ondanks deze (online) mogelijkheden toch een bezoek aan ons kantoor willen brengen, dan kan dat uiteraard nog steeds.

Verzend het artikel per e-mail
Kantoor Sneek

Onze vestiging Sneek wordt momenteel verbouwd en is hierdoor op 20 en 21 oktober gesloten. Vanaf 24 oktober 2022 ben je weer van harte welkom in onze vernieuwde vestiging en zijn we geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Weet dat een afspraak voor een adviesgesprek op kantoor ook mogelijk is buiten deze openingstijden.
Telefonisch kun je bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Ook regel je zelf veel buiten deze openingstijden via de app of internet.

Klik hier voor de actuele informatie over de locaties en de openingstijden van onze kantoren en de automaten van Geldmaat.

“Hulp aan huis bij bankzaken”

Rabobank helpt je graag met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om via de digitale kanalen je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar een Rabo kantoor te komen. Dan is er de Mobiele Bankservice. Klik hier voor meer informatie over deze service.

“Meer weten of hulp nodig bij jouw (online) bankzaken?”

Kijk altijd eerst of je de antwoorden op www.rabobank.nl/service kunt vinden. Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Heb je vragen of hulp nodig bij je (online) bankzaken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088 722 66 00. Zij helpen je graag.