Rabobank Opvolgers Perspectief

24 juli 2023 15:48

De Friese Rabobanken bieden ook dit jaar weer het Rabo Opvolgers Perspectief aan!

Sta je aan het begin van je carrière als agrarisch ondernemer of werk je al een tijd in de sector en ben je van plan om een agrarisch bedrijf over te nemen? Met het Rabo Opvolgers Perspectief werk je samen met andere ondernemers doelgericht aan de overname en de toekomst van je bedrijf. Je ontdekt waar je kracht als ondernemer ligt, hoe je je bedrijf en de overname financiert en welke strategie het beste past bij jou bedrijf. In het najaar 2023 start Rabobank in samenwerking met NAJK met een groep bedrijfsopvolgers in regio Friesland.

Wat kan je verwacthen

Het Rabo Opvolgers Perspectief bestaat uit een aantal onderdelen, waarin je wordt begeleid door experts uit de agrarische sector:

1. Rabo Opvolgers Spiegel

Je krijgt inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen

2. Ontmoeten en kennismaken

Je ontmoet andere ondernemers die in een soortgelijke fase zitten

3. Persoonlijk actieplan

Je maakt een persoonlijk actieplan, inclusief een financiële scan voor de overname van het bedrijf en jouw toekomst. Met deelname aan het Rabo Opvolgers Perspectief leg je een goede basis voor een effectieve en goed voorbereide bedrijfsovername.

Interesse

Klant van Rabobank in regio Friesland en interesse? Meld je dan aan bij jouw accountmanager of via deze links: sector Veehouderij / sector Akkerbouw. Ook vind je hier meer informatie over de inhoud van de training.


We kijken uit naar jouw aanmelding!