Uitnodiging Wooncafé Verhuizen of Verduurzamen

16 maart 2023 15:05

Het gaat ons allemaal aan, de stijgende gas- en energieprijzen. Ben jij ook benieuwd welke maatregelen je vandaag al kunt treffen om een besparing op je energierekening te realiseren? Wil je verbouwen of toch liever verhuizen? Heb je misschien een huis met energielabel F op het oog, maar weet je niet waar je moet beginnen met verduurzamen? Of wil je alles weten over subsidie mogelijkheden? Kom dan naar ons Wooncafé op maandagavond 17 april a.s.

Verzend het artikel per e-mail

Onderwerp

Speciaal voor woningeigenaren organiseren wij een informatieavond met het thema 'Verhuizen of Verduurzamen'. Een avond waarbij de huidige woningmarkt in samenhang met verduurzaming centraal staat en wat dit voor jou betekent.

De veranderingen in de woningmarkt in de gemeenten Apeldoorn en Voorst Hoe ga ik starten met verduurzamen van mijn woning? De gevolgen van verduurzamen voor de waardeontwikkeling Wat voor kansen geeft verduurzamen op de woningmarkt? Mogelijkheden voor de best passende (duurzame) financiering

Programma en locatie

Je bent van harte welkom op maandag 17 april bij Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn. Vanaf 18.30 staat de koffie/thee met wat lekkers voor je klaar. Het programma start om 19.00 uur en duurt tot circa 20.00 uur.

Sprekers op deze avond zijn

Woningmarktdeskundige Henk Rinsema (NVM) Eigenaar en NVM-makelaar Arjan Buurman (Buurman Makelaardij) Bedrijfsleider Jack van 't Ende (Energiepunt Gemeente Apeldoorn) Financieel Adviseur Erik Roelofs (Rabobank Apeldoorn en omgeving)

Na afloop van het programma zien we je graag in ons Wooncafé. Je kunt hier vrijblijvend met verschillende specialisten in gesprek over de aan- en verkoop van een woning, je financieringsmogelijkheden en het verduurzamen van je huis. Een hapje en een drankje staan voor je klaar.

Aanmelden

Het belooft een mooie avond vol informatie, tips en adviezen te worden. Ben je erbij? Meld je dan aan via deze link. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt.

We zien je graag 17 april a.s.!

Met vriendelijke groet,

Buurman Makelaardij

Rabobank Apeldoorn en omgeving