Uitnodiging Energiecafé

8 mei 2023 9:15

Rabobank ondersteunt energiecoöperaties en lokale energie-initiatieven. Dat doen we niet alleen financieel, maar ook door het delen van kennis en ons netwerk.

Verzend het artikel per e-mail
Een vrouw inspecteert wat zonnepanelen

Als bankier van de energietransitie start Rabobank in de regio Midden Oost Nederland op maandag 5 juni met een Energiecafé. Dé plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, maar ook vragen kunnen stellen over energiecoöperaties en de ontwikkelingen op het gebied van energie opwekken en opslag. Je bent van harte welkom!

Programma

Tijdens het programma vertelt Barry van de Lagemaat, directeur coöperatieve Rabobank je meer over de Rabo Energiecoöperatiedesk. Vervolgens deelt Jan Jaap Altink, Projectleider Duurzame Innovatie Bedrijven Rabobank zijn kennis over het aanbod voor energiecoöperaties. De heer Ogink van Duurzame Parken Apeldoorn neemt ons mee in zijn ervaringen tijdens de oprichting van buurtcoöperatie De Parken Apeldoorn en vertelt hoe Rabobank een ondersteunende rol heeft gespeeld. Daarna gaan we in groepen uiteen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. We sluiten af met een borrel.

19.00 uur - Inloop
19.30 uur - Start programma
21.30 uur - Netwerken, bijpraten en borrelen

Locatie

Rabobank
Eendrachtstraat 133
7336 AC Apeldoorn

Aanmelden

Ga jij een Energiecoöperatie starten? Ben je al gestart en benieuwd naar de ervaringen van anderen of wil je weten wat de Rabo Energiecoöperatiedesk voor jou kan betekenen? Meld je dan hier aan voor het Energiecafé. Hier kun je aangeven of je alleen komt of met 2 personen. Je ontvangt een week voor aanvang een e-mail met nadere informatie over het programma.

Graag tot 5 juni!