Vacature lid Raad van Commissarissen De Kempen

20 april 2022 8:51

Met hart voor de regio De Kempen en een frisse blik op de positie van de Rabobank daarin!

Vacature lid Raad van Commissarissen De Kempen

Als coöperatieve bank streeft Rabobank ernaar om de ambities van leden en klanten te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk dat elk leefgebied een deskundige toezichthouder en klankbord heeft in de vorm van een Raad van Commissarissen (RvC). De RvC van De Kempen bestaat uit leden uit onze omgeving die gevraagd en ongevraagd advies geven aan onze directie, toezicht houden op de commerciële en maatschappelijke performance van de bank en de ledeninvloed waarborgen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast nieuw lid voor onze raad van commissarissen met hart voor regio De Kempen en een frisse blik op de positie van Rabobank daarin.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een betrokken commissaris met een onafhankelijke en positief-kritische grondhouding.
Als betrokken en actieve leden van de RvC zorgen we dat Rabobank de Kempen bijdraagt aan het versterken van de samenleving en het welzijn van individuen. Voor de directie ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeursrol met veel plezier.

Onze nieuwe commissaris is maatschappelijk betrokken, een energieke teamplayer die de coöperatie een warm hart toedraagt. Als persoon ben je verbindend, sensitief en heb je affiniteit met de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en Energietransitie waar we ons voor inzetten.

We zijn heel benieuwd bij welk thema je betrokkenheid het grootst is.

De commissaris verbreedt tegelijkertijd zijn eigen kennis en ontwikkelt zich door samen te werken met stakeholders uit het netwerk van Rabobank, deskundige medewerkers van Rabobank en door gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden op gebied van kennis en competenties.
De commissaris die wij zoeken woont of werkt binnen het leefgebied van de bank. Om een goede spreiding van netwerken over het leefgebied van de Kempen te hebben zou een commissaris met een netwerk in de gemeenten Bergeijk en Eersel extra welkom zijn. Op basis van de huidige samenstelling van onze RvC hebben we een voorkeur voor een vrouw.

Organisatie

Rabobank de Kempen maakt deel uit van kring Oost-Brabant samen met de lokale leefgebieden Regio Eindhoven, Uden Veghel, Hart van de Meijerij, Land van Cuijk en Maasduinen, Peelland Zuid en de Helmond Peel Noord. De bank bestaat uit medewerkers die denken in kansen, ambitieus zijn en werken in een resultaatgerichte cultuur. Wij houden van creatieve, ondernemende mensen met een echte teamspirit die elkaar feedback geven om beter te worden. We geven elkaar de ruimte en inspireren elkaar om - ook samen met klanten en leden - nieuwe ideeën (door) te ontwikkelen.

Meer informatie

Heb je interesse in deze vacature? Vraag dan naar de volledige profielschets. Je kunt dit doen door te mailen naar: directie.obr@Rabobank.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hugo Maas, lid van de Raad van Commissarissen, telnr. (06) 83 33 35 71

Je kunt tot en met 17 mei 2022 reageren via directie.OBR@rabobank.nl