Help jij mee jouw buurt te verduurzamen? Breng jouw stem uit!

3 maart 2022 13:19

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Rabobank investeert een deel van de winst in zonnepanelen voor gebouwen met een maatschappelijke functie, zoals de school van je kids en de bibliotheek op het dorpsplein. Rabo-leden stemmen op hun favoriete gebouw in de regio Goed voor jou & goed voor jouw omgeving.

Verzend het artikel per e-mail
Ravioli eleifend euismod dui vestibulum

Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. Gebouwen konden zich hiervoor aanmelden tot en met 14 februari. De winnaars ontvangen de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen (maximaal € 7.000,00).

Dit zijn de deelnemers uit de regio Groene Hart Noord:

· Stichting Muziekcentrum Liefde voor Harmonie uit Roelofarendsveen

· Tennisclub Rijpwetering

· Stichting Sociaal Cultureel Centrum Kaag

· Tennisvereniging Nieuwveen

· Sv Nicolaasboys Nieuwveen

Rabo-leden kunnen tot en met 31 maart hun stem uitbrengen via Rabo Internetbankieren, Rabo App of rabo-zonnepanelen.nl/stemmen.

Een betere woontoekomst

Als coöperatieve bank willen we een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de woningmarkt. Daarom blijven we op allerlei manieren met je meedenken. Zo helpen we starters met het bieden op een eerste huis, zorgen we dat je hypotheek met je meebeweegt en geven we advies over hoe jij duurzamer kunt wonen.

Meer weten of meteen een afspraak maken? Link naar Een betere woontoekomst - Rabobank

YouTube