Rabobank Emmeloord verhuist maar blijft in het centrum

28 november 2023 15:53

Per 19 december openen wij de deuren van ons nieuwe pand, twee deuren verderop, aan De Deel 12 in Emmeloord. Met de opening van deze vestiging sluit ons kantoor aan De Deel 1 per 18 december.

HNL

Wilco Bosgoed, onlangs benoemd tot directeur coöperatieve Rabobank Het Nieuwe Land en opvolger van Barry van de Lagemaat (ad interim), is enorm blij met deze nieuwe locatie, midden in het centrum van Emmeloord. Wilco: ‘Het huidige pand was te groot geworden voor het aantal mensen dat er nog dagelijks werkt. Bovendien krijgt het een gedeeltelijke woonbestemming en zal er flink verbouwd gaan worden. Het vrijkomen van het pand aan De Deel 12 heeft een en ander versneld, maar we zijn er blij mee. Nu blijven we in het centrum - met parkeermogelijkheid - en daarmee zijn en blijven we goed bereikbaar voor onze klanten.’

Bankzaken

Het nieuwe kantoor sluit aan bij de wensen en eisen van deze tijd en biedt vooral een plek om elkaar te ontmoeten. Het is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor zaken die je online niet kunt regelen, zoals bijvoorbeeld het regelen van een volmacht. Droom je van je eigen plek of wil je groter wonen? Wil je vermogen opbouwen om eerder te stoppen met werken of ga je investeren in je bedrijf? We denken uiteraard graag met je mee. Voor een gesprek over je hypotheek, vermogen of zakelijke financiering kun je op afspraak bij ons terecht. Voor dagelijkse bankzaken mag je zonder afspraak binnen lopen.

Geldtransacties

In het nieuwe kantoor zijn geen geldautomaten aanwezig. Voor contant geld kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Actuele locaties en openingstijden vind je op de website van Geldmaat: www.locatiewijzer.geldmaat.nl. Heb je moeite met het opnemen of storten van biljetten? Maak dan gebruik van de dienst ‘Geldmaat plus assistentie’ in een geselecteerd aantal winkels (zie ook website Geldmaat). Je herkent deze winkels ook aan de gelijknamige sticker op de winkeldeur of de etalage.

Onze dienstverlening

Het kantoor aan De Deel 12 is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Overigens regel je de meeste bankzaken 24/7 online op www.rabobank.nl/particulieren. We staan ook telefonisch of online via video voor je klaar.

Mobiele Bankservice

Soms lukt het alleen niet om op deze manier de bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar een van onze vestigingen te komen. Dan biedt onze Mobiele Bankservice misschien uitkomst. Een mobiele medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt je in jouw eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van jouw bankzaken. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via (088) 722 66 00.