Verhuizing Rabobank binnen Zaandam

25 april 2024 10:43

Op 19 augustus aanstaande verhuist Rabobank binnen Zaandam van Ankersmidplein 2 naar een nieuw kantoor aan de Westzijde 9.

Rabobank Zaanstreek

De voormalige Perry Sport winkel wordt een duurzame, moderne vestiging waarin de coöperatieve sfeer van Rabobank terug te zien is in de open en warme uitstraling. ‘Deze mooie nieuwe locatie sluit nog beter aan bij de wensen van klanten én medewerkers. De locatie ligt in het centrum van Zaandam, slechts 500 meter van onze oude vestiging, is goed bereikbaar en volledig toekomstproof ingericht. Als Rabobank vinden we het belangrijk fysiek dichtbij en toegankelijk te blijven. Kortom, een hele fijne nieuwe plek voor onze collega’s en waar onze klanten van harte welkom zijn’ aldus Ariënne Kooter, directeur coöperatieve Rabobank.

Vestiging Westzijde 9

Bij de vestiging aan Westzijde 9 kun je terecht voor je dagelijkse bankzaken (op inloop) en uitgebreid financieel advies (op afspraak). Onze openingstijden blijven ongewijzigd: maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Klanten van Rabobank Zaanstreek worden nog persoonlijk geïnformeerd over de definitieve verhuisdatum.

Alle Rabobank-vestigingen zijn waardevrij, maar dichtbij Westzijde 9 zijn aan de Gedempte Gracht meerdere Geldmaat-automaten aanwezig waar je terecht kunt voor het opnemen/storten van biljetten en storten van sealbags. Kijk op geldmaat.nl voor meer informatie. Daarnaast kun je 24/7 veel van je bankzaken zelf online regelen via rabobank.nl of Rabo App. Kijk op www.rabobank.nl/service om te zien wat je direct zelf kunt regelen!

Soms is het niet mogelijk om op bovenstaande manieren je bankzaken zelf te regelen of naar onze vestiging te komen. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Onze medewerkers van Rabo Samen Bankieren helpen je graag verder. Zij komen langs op locatie (thuis of op een andere gewenste locatie) om te ondersteunen bij dagelijkse bankzaken. Kijk hier voor meer informatie over Rabo Samen Bankieren.

De kracht van de coöperatie

Rabobank is en blijft betrokken in de Zaanstreek. Kooter: ‘Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van haar resultaat terug aan de samenleving. In de Zaanstreek werd in 2023 ruim € 250.000 coöperatief dividend uitgekeerd. Hiermee ondersteunen wij initiatieven die aansluiten bij onze thema’s financieel gezond leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, Banking4Food, de energietransitie en het versterken van lokale gemeenschappen. Naast coöperatief dividend stellen wij hierbij ook onze kennis, netwerk en verbindingskracht ter beschikking.’

Benieuwd of Rabobank iets voor jouw initiatief kan betekenen? Lees hier meer over de coöperatieve bijdrage van Rabobank in de Zaanstreek.