Rabo Contactpunt Baarle-Nassau sluit per 1 juli 2023

11 mei 2023 21:50

Het Rabo Contactpunt, gevestigd in het gemeentehuis van Baarle-Nassau sluit per 1 juli haar deuren. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren in Zundert, Breda of Tilburg.

Verzend het artikel per e-mail

We hebben de wensen van onze klanten in de afgelopen tijd zien veranderen. Steeds vaker worden bankzaken eenvoudig online geregeld, met de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Het bezoek aan kantoren loopt sterk terug, zo ook bij het Rabo Contactpunt in Baarle-Nassau. Om deze reden zijn we helaas genoodzaakt om dit Rabo Contactpunt per 1 juli te sluiten. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren in Zundert, Breda of Tilburg.

Onze bankkantoren bezoeken of een online afspraak maken

Hier vind je meer informatie over de beschikbare kantoren in je directe omgeving, de openingstijden en afspraakmogelijkheden. Een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek kan ook online via een videogesprek of telefonisch.

Toegankelijkheid en samen bankieren

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Daar maken wij ons sterk voor. We helpen je graag op weg met informatie, advies en hulpmiddelen om zelfstandig of samen te bankieren. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Mobiele Bankservice

Ben je niet in staat om zelf naar de bank te komen? Dan is wellicht Mobiele Bankservice een mogelijkheid. Een van onze collega's komt dan bij je thuis voor bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over online bankieren.

Heb je een vraag?

Dan zijn we er voor je! Online of telefonisch op nummer 088 – 722 66 00. Een mail sturen kan ook naar particulieren@rabobank.nl


Met vriendelijke groet,

Corné de Vooght
Directeur coöperatieve Rabobank