Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan, zijn onze servicepunten in Baarlo, Reuver, Tegelen en ons kantoor Peperstraat 8 in Venlo tot nader order gesloten. Er gelden aangepaste openingstijden voor ons kantoor Kerkeveld 21 in Horst. Het kantoor Kerkeveld in Horst is vanaf maandag 20 juli iedere maandag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Onze kantoren Schouwburgplein 13 in Venray en Noorderpoort 15 in Venlo zijn geopend volgens de reguliere openingstijden.

Veel van je bankzaken kun je gemakkelijk zelf regelen

Vanwege jouw en onze gezondheid worden gesprekken bij voorkeur online of via telefoon/ chat gehouden. Via de Rabo App en Online Bankieren (onder Zelf Regelen) kun je veel bankzaken 24 uur per dag zelf regelen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op (077) 389 34 70.

Kantoorbezoek

Juist in deze bijzondere tijd willen we je goed blijven helpen. Daarbij nemen we uiteraard de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht:

 • Bij voorkeur afspraken online of telefonisch via (077) 389 34 70
 • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
 • Begroeten zonder handdruk
 • Complexe vragen alleen op afspraak

Door het bezoek aan de bankhal te beperken en ongewenste situaties zoveel mogelijk te voorkomen, beschermen we zowel onze medewerkers als onze klanten. Vanzelfsprekend verwachten we ook dat jij de maatregelen in acht neemt wanneer je ons kantoor bezoekt. Heb je last van luchtwegklachten (verkoudheid, hoesten of keelpijn) en/of koorts? Blijf dan thuis en volg de aanwijzingen van het RIVM.

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje ‘gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen’ voor een compleet overzicht.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Naar aanleiding van criminele activiteiten bij onze sealbagautomaten heeft Rabobank tot nader bericht besloten sealbagautomaten te sluiten en de automaten die nog beschikbaar zijn alleen open te stellen tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden voor onze vestigingen. Op onderstaande feestdagen zijn onze vestigingen niet geopend.

 • Tweede paasdag, 13 april
 • Koningsdag, 27 april
 • Bevrijdingsdag, 5 mei
 • Hemelvaartsdag, 21 mei
 • Tweede Pinksterdag, 1 juni
 • Eerste Kerstdag, 25 december
 • Tweede Kerstdag, 26 december
 • Oudejaarsavond, 31 december
 • Nieuwjaarsdag, 1 januari 2021

Op de momenten dat wij gesloten zijn, zoals op zon- en feestdagen, gaan jouw bankzaken toch door. Je kunt 24 uur per dag bankieren via internet of de Rabo App. Zo zijn wij toch bereikbaar.

Senioren adviseurs

Als je niet naar een vestiging kunt komen, komen we graag naar jou toe. Onze senioren adviseurs helpen je dan thuis met jouw dagelijkse bankzaken. Bel ons gerust voor een afspraak. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (077) 389 34 70.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven