All-risk autoverzekering (Volledig Casco)

Meest uitgebreide dekking voor je autoVaak gekozen voor auto’s jonger dan 6 jaarKrijg 3 jaar lang het hele aankoopbedrag vergoed bij total loss en diefstal (tot € 50.000)


Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Wat is een All-risk autoverzekering?

De Volledig Casco dekking (ook wel all-risk) is de meest uitgebreide autoverzekering. Zelfs als je per ongeluk een deuk in je auto rijdt, krijg je de schade vergoed. En schade door vandalisme is ook verzekerd.

Dekking All-risk autoverzekering

Wel verzekerd

schade aan anderen (ook door de caravan of aanhanger achter je auto) hulpverlening na een ongeval, ook in het buitenland diefstal, inbraak, storm, hagel en aanrijding met loslopende dieren ruitschade (sterretje, barst en breuk)* botsingen, slippartijen en vandalisme

Niet verzekerd

schade die ontstaat tijdens verhuur tegen betaling of gebruik als taxi schade als gevolg van gebruik van alcohol of drugs en opzettelijk veroorzaakte schade

* Interpolis vergoedt de ruitschade alleen als een BOVAG/FOCWA herstelbedrijf de reparatie of vervanging uitvoert.

Past deze dekking bij mij?

Volledig Casco wordt meestal gekozen voor auto’s jonger dan 6 jaar. Maar ook oudere auto’s met een hoge waarde (bijvoorbeeld een Porsche) worden vaak nog all-risk verzekerd. Deze dekking past bij je als je je spaargeld niet wilt uitgeven aan schade aan je eigen auto.

Bekijk jouw autopremie

Lees meer over de Interpolis Autoverzekering