All-risk autoverzekering (Volledig Casco)

Meest uitgebreide dekking voor je autoVaak gekozen voor auto’s jonger dan 6 jaarKrijg 3 jaar lang het hele aankoopbedrag vergoed bij total loss en diefstal (tot € 50.000)Tot 15% korting op je premie, een heel jaar lang

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Interpolis gebruikt de door jou ingevulde gegevens om de premie te berekenen. Wil je weten hoe Interpolis met jouw persoonsgegevens omgaat? Je leest er meer over in het privacy statement op Interpolis.nl.

Autoverzekering

Zo krijg je 15% korting op je premie

  • Bij het afsluiten van je autoverzekering krijg je direct 10% korting op je premie. De korting geldt ook als je je kenteken wijzigt of een tweede auto verzekert. 
  • Download daarna de AutoModus app van Interpolis en meld je aan met je kenteken. Zo krijg je 5% extra korting op je premie. Deze app helpt jou om je telefoon te negeren tijdens het rijden. 
  • Interpolis verrekent de extra korting binnen één maand. Je ontvangt dan ook een aangepast verzekeringsbewijs (polis).

Beide kortingen gelden een jaar lang. De actie loopt van 6 september 2021 t/m 31 januari 2022.

Lees meer over de AutoModus app en de actie

Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

Wat is een All-risk autoverzekering?

De Volledig Casco dekking (ook wel all-risk) is de meest uitgebreide autoverzekering. Zelfs als je per ongeluk een deuk in je auto rijdt, krijg je de schade vergoed. En schade door vandalisme is ook verzekerd.

Past deze dekking bij mij?

Volledig Casco wordt meestal gekozen voor auto’s jonger dan 6 jaar. Maar ook oudere auto’s met een hoge waarde (bijvoorbeeld een Porsche) worden vaak nog all-risk verzekerd. Deze dekking past bij je als je je spaargeld niet wilt uitgeven aan schade aan je eigen auto.

Bekijk jouw autopremie

Lees meer over de Interpolis Autoverzekering