Betalen voor verzekeringen die je niet nodig hebt: dat wil natuurlijk niemand. Zeker niet in deze tijd. Check daarom of je dekkingen nog wel aansluiten op jouw situatie. Zo blijf je goed verzekerd én betaal je niet meer dan nodig is. Wist je dat je Interpolis schadeverzekeringen eenvoudig zelf kunt wijzigen in de Rabo app? Met een paar klikken ben je er al.

Verzekering wijzigen
Man op telefoon

Betaal alleen voor de dekkingen die jij nodig hebt

Door het coronavirus vallen veel vakantieplannen in het water. Vakanties worden aangepast, geannuleerd of uitgesteld. Grote kans dat je Interpolis Doorlopende Reisverzekering dan ook niet meer up-to-date is. Denk bijvoorbeeld aan de Werelddekking die misschien aanstaat. De kans is groot dat je deze de komende tijd niet nodig hebt. Zet deze dekking dan tijdelijk uit. Zo betaal je alleen voor de dekkingen die je nodig hebt. Wanneer je weer een verre reis gaat maken zet je de Werelddekking makkelijk weer aan in de Rabo App. Kijk ook eens kritisch naar je andere verzekeringen. Sluit alles nog aan op jouw situatie?

Behoud je Interpolis Alles in één Polis® pakketkorting

Door je dekkingen regelmatig af te stemmen op je situatie, betaal je niet meer dan nodig is én behoud je tegelijkertijd je eventuele Interpolis Alles in één Polis® pakketkorting. Zo blijf je profiteren van korting op je gehele schadeverzekeringspakket bij Interpolis. 

Nog niet bekend met de Interpolis Alles in één Polis®? Met dit verzekeringspakket breng je je schadeverzekeringen onder één dak. Kies zelf welke verzekeringen je aan je polis toevoegt. Voor elke verzekering in een nieuwe rubriek bouw je pakketkorting op, die kan oplopen tot 12% op je totale premie. Alle verzekeringen staan overzichtelijk op één plek, in de Rabo App. Hier kun je je verzekeringen 24/7 afsluiten, inzien en wijzigen.

Bekijk de Alles in één Polis

Kom niet voor verrassingen te staan

Je wilt niet te veel premie betalen, maar ook niet voor verrassingen komen te staan. Op ieder moment kan er iets onverwachts gebeuren. Schade door een zware herfststorm, je telefoon gestolen of een botsing met je auto. Met verzekeringen kun je deze financiële tegenvallers opvangen. Check daarom, voordat je verzekeringen of dekkingen opzegt, of je deze echt niet meer nodig hebt. En doe altijd opnieuw een verzekeringscheck als je situatie verandert.

Check je verzekeringen

Hoe wijzig ik mijn verzekering?

Je schadeverzekering wijzigen doe je eenvoudig in de Rabo App:

  1. Log in in Rabo Online Bankieren of de Rabo App.
  2. Kies ‘Verzekeringen’.
  3. Selecteer de verzekering die je wilt aanpassen.
  4. Klik op 'Akkoord' en onderteken met je 5-cijferige code of Rabo Scanner. 

De wijzigingen gaan in op de datum die je zelf hebt gekozen. Je ontvangt een bevestiging van je wijziging, inclusief de nieuwe premie, in je ‘Berichten’ inbox. Het kan tot 2 dagen duren voordat je de wijziging ook in het overzicht van je verzekeringen ziet.

Verzekering wijzigen