Verzekeren via Rabobank, ook zonder betaalrekening

Verzekeringen van Interpolis sluit je eenvoudig af via Rabobank. Ben je nog geen klant bij Rabobank? Dan zijn er 3 manieren om een Interpolis verzekering af te sluiten.

Optie 1: via de Rabo Mobiel Identificeren App

Je kunt een Interpolis verzekering afsluiten, nadat je jezelf bij ons hebt gelegitimeerd. Dit doe je met de Rabo Mobiel Identificeren App. 

Download de Rabo Mobiel Identificeren App en bel hierna de Rabo Klantenservice op 088-7226600. Geef aan dat je belt voor ‘nieuwe klant worden’. Je krijgt een code die 24 uur geldig is. Open de Mobiel Identificeren App en vul de code in. Volg de stappen in de app. Als je de stappen hebt doorlopen wordt je gebeld door je lokale Rabobank om de identificatie af te ronden. Hierna kun je je schadeverzekering direct bij de bankmedewerker afsluiten, gewoon aan de telefoon(*). Je hoeft hiervoor geen betaalrekening te openen. 

  • Wil je een zorgverzekering afsluiten? Dit doe je, na de afgeronde identificatie, eenvoudig zelf via Rabobank.nl of door te bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25. 
  • Wil je een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten? Een adviseur van een lokale Rabobank kan je hierbij helpen wanneer je deze afsluit in combinatie met een hypotheek of wanneer je deze wil afsluiten voor een organisatie. Online afsluiten van een ORV is alleen mogelijk wanneer je een betaalrekening hebt en kunt inloggen.

Lees meer over de Rabo Mobiel Identificeren App

Je polis ontvang je per post. Zonder betaalrekening is het helaas niet mogelijk om jouw verzekeringen via de Rabo App in te zien of te wijzigen. Wil je iets wijzigen aan je verzekering? Dit kan telefonisch via de Rabo Klantenservice. Het melden van schades doe je bij Interpolis per telefoon of online via Interpolis.nl.

Optie 2: open een Rabobank betaalrekening

Open eenvoudig online een betaalrekening. Het duurt slechts 5 minuten. Je wordt dan klant bij Rabobank en sluit je verzekering hierna makkelijk online af.

Rekening openen

Binnen enkele werkdagen ontvang je de betaalpas en Rabo Scanner thuis. Je hebt nu toegang tot de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Hierin kun je eenvoudig jouw gewenste verzekeringen afsluiten, inzien en wijzigen. Wanneer het jou uitkomt.

Optie 3: maak een afspraak bij een Rabobank kantoor

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om een afspraak te maken op een Rabobank kantoor. Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact opnemen met de Rabo Klantenservice via telefoonnummer 088 722 66 00. De bankmedewerker op kantoor helpt je met het afsluiten van jouw gewenste Interpolis verzekering(*).

* Wil je een zorgverzekering afsluiten? Dit doe je, na de afgeronde identificatie, eenvoudig zelf via Rabobank.nl of door te bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25. Wil je een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten? Een adviseur van een lokale Rabobank kan je hierbij helpen wanneer je deze afsluit in combinatie met een hypotheek of wanneer je deze wil afsluiten voor een organisatie. Online afsluiten van een ORV is alleen mogelijk wanneer je een betaalrekening hebt en kunt inloggen.

De communicatie over jouw verzekeringen verloopt via de post. Zonder betaalrekening is het helaas niet mogelijk om jouw verzekeringen via de Rabo App in te zien of te wijzigen. Het melden van schades kan bij Interpolis per telefoon of online via Interpolis.nl.

Vind snel een Rabobank bij jou in de buurt

Online bankieren: online toegang tot je verzekeringen

Heb je een betaalrekening bij Rabobank en wil je je verzekeringen online afsluiten, inzien of wijzigen? Dit kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Nog geen toegang? Vraag dit eenvoudig online aan. Naast verzekeringen inzien en wijzigen kun je dan ook online betaalopdrachten versturen. Zonder betaalrekening is het helaas niet mogelijk om jouw verzekeringen online in te zien of te wijzigen.

Online bankieren aanvragen

Waarom je Interpolis verzekering afsluiten via Rabobank?

Rabobank werkt samen met Interpolis omdat deze verzekeringen ruime dekkingen bieden en goed worden beoordeeld door klanten. Interpolis staat bekend om de snelle schadeafhandeling en service om schade te voorkomen. Daarnaast kun je rekenen op de volgende gemakken:

je bankzaken en verzekeringen onder één dak Rabobank is altijd dichtbij en 24/7 online bereikbaar direct hulp bij schade

Meer weten over de samenwerking tussen Rabobank en Interpolis?

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Rabobank en Interpolis en bij wie je moet zijn om iets te regelen rondom jouw Interpolis verzekeringen? Lees het hier.

Informatie over Interpolis en Rabobank