Equens Corporate Payment Services

Met Equens Corporate Payment Services kunnen servicebureaus namens hun klanten Eurobetalingen en Euro-incasso’s aanbieden.

    Speciaal voor servicebureausBetalingen aanleveren bij meerdere banken

Wie kan hier gebruik van maken?

Equens Corporate Payment Services (CPS) is alleen beschikbaar voor servicebureaus. Zij kunnen namens hun klanten via Equens CPS Eurobetalingen en Euro-incasso’s aanbieden. Equens zorgt daarbij voor de correcte uitsplitsing van de betaalopdrachten en/of incasso’s naar de (verschillende) bank(en).

Werk je voor een servicebureau en wil je meer informatie over Equens CPS? Neem dan contact op met jouw Rabobank.

Zo werkt Equens Corporate Payment Services

    Het servicebureau en de klant maken afspraken over het gebruik van Equens CPS. Het servicebureau levert de betaal- of incasso-opdrachten aan bij equensWorldline. EquensWorldline stuurt de opdrachten door naar de Rabobank. Betaalopdrachten keurt de klant zelf goed in Rabo Business Banking (Professional). Voor incasso-opdrachten is dit niet nodig. De opdrachten worden verwerkt.

Aandachtspunt

Equens CPS werkt alleen voor SEPA-betalingsverkeer.

Voordelen

Zakelijke klanten van de Rabobank kunnen het verwerken van betaalopdrachten uitbesteden aan een servicebureau. Het servicebureau kan dankzij Equens CPS efficiënt en voor meerdere klanten betalingen aanleveren bij verschillende banken.

phone

Hulp nodig?