Laat je klanten direct betalen met de Rabo Betaalverzoek QR Code

Bezorgen aan de deur? Geen contant geld meer? Onbemande verkoop? Rabo Betaalverzoek QR biedt dan uitkomst om klanten veilig en snel te laten betalen. In de vertrouwde Rabo app maak je eenvoudig de Rabo Betaalverzoek QR code aan. Je klant scant en betaalt deze vervolgens veilig en snel met de mobiel. Zo maak je het gemakkelijk voor je klant en heb jij snel je geld binnen.

    Biedt klantgemak door eenvoudige betaling via mobielGeen pinapparaat of contant geld nodigGeld staat direct op je rekening
RBV QR GIF Stalletje

Simpel afrekenen

Wanneer je geen contant geld wilt of een pinapparaat niet nodig is. Voor producten met vaste bedragen gebruik je daarom nu de Rabo Betaalverzoek QR. Je biedt jouw klant het gemak om te betalen op een vertrouwde manier, namelijk met hun eigen smartphone. Geen gedoe meer met contant geld. Je klanten betalen direct bij aankoop met of zonder iemand achter de kassa.

RBV QR GIF Bezorgen

Snel en contactloos betalen aan de voordeur

Jij biedt je klanten vanaf nu nog meer betaalgemak als je bezorgt. Of je nu één bos bloemen bezorgt en de volgende keer twee, met Rabo Betaalverzoek QR ben je flexibel; je stelt ter plekke het bedrag in en laat dit vervolgens zien op je smartphone of tablet. Je klant scant de code, checkt de betaling en voert de betaling via zijn eigen bank uit. Het geld staat direct op je rekening met het juiste kenmerk.

RBV QR GIF Scan

Zelf bepalen wat je geeft met Rabo Betaalverzoek QR code

Voor alle verenigingen, stichtingen, goede doelen en fondsen. “Alle kleine beetjes helpen”. Jouw donateurs of leden bepalen zelf hoe groot het bedrag is wat ze willen geven nadat ze de QR code hebben gescand. Dit kan via een sticker op de collectebus of op de website van bijvoorbeeld de stichting. Zo heb je op een veilige en snelle manier het geld op de rekening. Met contant geld over straat hoeft hierdoor niet meer.

Haal je donaties eenvoudig op met Rabo Betaalverzoek QR code.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?

Maak direct binnen 3 stappen een Rabo Betaalverzoek QR aan op je desktop of via je mobiel met de Rabo App. Makkelijk te versturen en het bedrag staat gelijk op je rekening. Wil je een QR aanmaken in Rabo Business Banking dan zijn de stappen vergelijkbaar.

Rabo Betaalverzoek QR of Rabo iDEAL QR Generator?

Gebruik je maar af en toe een QR code? Dan is Rabo Betaalverzoek QR een goede oplossing. Verwacht je veel transacties via QR? Dan biedt het Rabo Smart Pay dashboard van de Rabo iDEAL QR Generator je actueel inzicht in al je transacties per QR code, verkooppunt of winkel.

Rabo Betaalverzoek QR Code informatie

phone

Hulp nodig?