Tafelgenoot van zwarte man met kop thee rekent af met PinBox

Rabo PinBox: een pinautomaat die past bij jouw onderneming

Rij je in een taxi? Heb je je eigen conceptstore? Of run je een horecazaak? Met Rabo PinBox kies je de pinautomaat die past bij jouw onderneming. Bepaal zelf of je een pinautomaat koopt of huurt. Met Rabo PinBox kunnen jouw klanten betalen met Maestro, American Express, V PAY, MasterCard en VISA.

Rabo PinBox Vast en Rabo PinBox Mobiel tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen is het op dit moment niet mogelijk om de Rabo PinBox Vast en de Rabo PinBox Mobiel te bestellen. Door corona nam de wereldwijde vraag naar computerchips explosief toe. Ook de grondstoffen voor de productie van chips, waaronder plastics, zijn moeilijker te krijgen. Helaas heeft dit ook gevolgen voor de Rabo PinBox Vast en de Rabo PinBox Mobiel. De Rabo PinBox Compact is nog wel leverbaar. Het is nog niet bekend wanneer de pinautomaten weer leverbaar zijn. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Met Rabo PinBox kun je kiezen uit 3 verschillende pinautomaten

Compact, Vast & Mobiel. Zo zit er altijd een pinautomaat tussen die past bij jouw bedrijf. Hieronder lees je meer over de verschillende pinautomaten.

Aanmelden voor kaartprogramma's

Het is mogelijk om je Rabo PinBox aan te melden voor de VVV-cadeaukaart en andere kaartprogramma’s. Je sluit hiervoor een aparte overeenkomst af bij de betreffende aanbieder. De uitbetaling van de transacties loopt via deze aanbieder en is daarom niet zichtbaar in het Rabo OmniKassa dashboard. Inmiddels zijn 150 cadeaukaartaanbieders aangesloten. De grootste zijn:

Wat is Rabo OmniKassa?

Als je Rabo SmartPin aanvraagt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa. Het bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties. Ook kun je zonder rompslomp pinoplossingen en online kassa’s toevoegen en beheren.

Lees meer over Rabo OmniKassa

Support Rabo PinBox

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.