Vrouw stort sealbag in automaat

Rabo Afstorten: eenvoudig en veilig contant geld storten

Met Rabo Afstorten kun je op een eenvoudige manier je contante geld veilig storten bij Rabobank. Via het bijbehorende Rabo OmniKassa dashboard kun je de afhandeling van je storting makkelijk volgen. En bovendien staat je geld de volgende dag al op je rekening.

Hoe werkt Rabo Afstorten?

Hieronder zie je welke 3 stappen je moet doorlopen om Rabo Afstorten aan te vragen. Nadat je Rabo Afstorten hebt afgesloten en de sealbags in huis hebt kun je je eerste storting doen. Het storten van je contant geld doe je in 3 eenvoudige stappen.

1

Je storting voormelden

Om het geld de volgende dag al op je rekening te ontvangen moet je je storting voormelden in de Rabo OmniKassa app of in het Rabo OmniKassa dashboard. Het voormelden kan op verschillende manieren:

Toon meer
2

Storten van jouw sealbag

Je stort jouw sealbag in de sealbagautomaat door de barcode van de sealbag voor de lezer te houden. Wil je meerdere sealbags afstorten, bied deze dan per stuk aan.

Toon meer
3

Je geld de volgende dag op je rekening

Het gestorte bedrag wordt de kalenderdag na deponeren van de sealbag op je rekening geboekt zover dat past binnen jouw voorboeklimiet.

Toon meer

Wat is Rabo OmniKassa?

Als je Rabo Afstorten aanvraagt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa. Het bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties. Ook kun je zonder rompslomp andere pinoplossingen en online kassa’s toevoegen en beheren.