Vrouw stort sealbag in automaat

Rabo Afstorten: eenvoudig en veilig contant geld storten

Met Rabo Afstorten kun je op een eenvoudige manier je contante geld veilig storten bij Rabobank. Via het bijbehorende Rabo Smart Pay dashboard kun je de afhandeling van je storting makkelijk volgen. En bovendien staat je geld de volgende dag al op je rekening.

Hoe werkt Rabo Afstorten?

Hieronder zie je welke 3 stappen je moet doorlopen om Rabo Afstorten aan te vragen. Nadat je Rabo Afstorten hebt afgesloten en de sealbags in huis hebt kun je je eerste storting doen. Het storten van je contant geld doe je in 3 eenvoudige stappen.

1

Je storting voormelden

Om het geld de volgende dag al op je rekening te ontvangen moet je je storting voormelden in de Rabo Smart Pay app of in het Rabo Smart Pay dashboard. Het voormelden kan op verschillende manieren:

2

Storten van jouw sealbag

Je stort jouw sealbag in de sealbagautomaat door de barcode van de sealbag voor de lezer te houden. Wil je meerdere sealbags afstorten, bied deze dan per stuk aan.

3

Je geld de volgende dag op je rekening

Het gestorte bedrag wordt de kalenderdag na deponeren van de sealbag op je rekening geboekt zover dat past binnen jouw voorboeklimiet.

Wat is Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is de totaaloplossing om jouw klanten te laten betalen. In dit gratis dashboard heb je altijd in één oogopslag inzicht in je omzet. De betalingen van al je verkooppunten staan overzichtelijk bij elkaar. Of er nu in een winkel of online is betaald. Je ziet precies waar welke omzet is gerealiseerd. Ook kan je in het dashboard eenvoudig betaalmogelijkheden toevoegen en beheren. Als je Rabo Afstorten aanvraagt, krijg je het Rabo Smart Pay Dashboard er automatisch bij. Heb je al Rabo Smart Pay? Dan vraag je Rabo Afstorten eenvoudig aan in je bestaande dashboard.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer