Rabo SmartPin: app-in-app koppeling

Leg gemakkelijk een koppeling met de Rabo SmartPin app via de app-in-app koppeling. Hiermee start je de betaling vanuit je eigen mobiele app en handel je die vervolgens af binnen Rabo SmartPin.

    Met één klik afrekenen via je eigen app Kies tussen Tap to Pay of de kaartlezerEenvoudig te bouwen koppeling

Wat is de Rabo SmartPin app-in-app koppeling?

Heb je een eigen app en wil je daarin kunnen afrekenen met PIN, direct op je smartphone? Leg dan een koppeling met de SmartPin app via de app-in-app koppeling. Hiermee start je een betaling vanuit je eigen mobiele app en handel je die af in de Rabo SmartPin-omgeving. Je klanten betalen met hun pinpas via Tap to Pay, direct op je smartphone. Na afronding van de betaling keer je automatisch terug in je eigen mobiele app met de voor jou relevante betalingsgegevens.

Indien gewenst kun je met de Rabo SmartPin app-in-app koppeling naast Tap to Pay ook gebruik maken van de SmartPin kaartlezer als afrekenmogelijkheid.

Hoe bouw je de Rabo SmartPin app-in-app koppeling?

De koppeling tussen je eigen app en de Rabo SmartPin app is eenvoudig en kost niet veel tijd. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen:

1

Maak je nog geen gebruik van Rabo SmartPin? Vraag dit dan eerst aan.

Start je aanvraag voor Rabo SmartPin middels onderstaande link.

2

Open de Rabo SmartPin app en volg deze drie stappen:

1. Klik op ‘Instellingen’ 2. Klik op ‘Opties voor ontwikkelaars’ 3. Zet ‘Sta app-in-app toe’ aan

3

Integreer je eigen applicatie

Integreer je eigen applicatie met de Rabo SmartPin app, met behulp van onderstaande link naar de stappen in het Developer Portal.

4

Ontvang betalingen

Gebruik je eigen mobiele app om betalingen via Tap to Pay of de Rabo SmartPin kaartlezer te kunnen ontvangen.

Wat zijn de kosten voor de app-in-app koppeling?

Voor de app-in-app koppeling betaal je geen extra kosten. Maak je gebruik van de Rabo SmartPin app-in-app koppeling, dan betaal je naast de kosten voor Rabo SmartPin ook transactiekosten maar het gebruik van de app-in-app koppeling zelf is kosteloos.

Rabobank

Binnenkort: Volledige integratie van Tap to Pay in kassasoftware

Wist je dat een volledige integratie van Tap to Pay met je eigen mobiele app of kassasoftware binnenkort ook mogelijk is? Wij zijn altijd op zoek naar manieren om het jou en jouw klanten nog gemakkelijker te maken op het gebied van betalen. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe updates.

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de app-in-app koppeling?

Heb je nog geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem contact op met support team van Rabo Smart Pay. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 088 727 11 57 en via contact@smartpay.rabobank.nl.

phone

Hulp nodig?