Waardetransport

Ben je regelmatig met contant geld onderweg van of naar een automaat? Vind je het niet prettig om geld via een automaat te storten of op te nemen? Kies dan voor het gemak en de veiligheid van een waardetransporteur.

Wat zijn de voordelen?

    Efficiënt en veilig Geld wordt bij je opgehaald of bij je bezorgd Je kiest zelf jouw waardetransporteur

Geld opnemen en afstorten

Waardetransporteurs bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven die regelmatig contant geld afstorten of opnemen. Denk aan veilig opbergen van je omzet, ophalen en afstorten van je omzet maar ook bezorgen van wisselgeld voor in de kassa, of als het nodig is bezorgen van grote bedragen.

Handig om te weten:

    Optimale veiligheid voor jou en je medewerkers. Een waardetransporteur neemt de risico’s over van het vervoeren van contant geld. Een waardentransporteur biedt ook (slimme) kluizen aan waarin je je geld kunt bewaren en eventueel ook direct op je rekening kunt laten bijschrijven. Stortingen in de kluis zijn beveiligd, verzekerd en alleen toegankelijk voor de waardetransporteur. Mogelijk voor ieder type organisatie en hoeveelheid contant geld. Bijschrijving en kosten verschilt per waardetransporteur en afgenomen dienst. Je sluit rechtstreeks een contract af met je waardetransporteur naar keuze.

Aanmeldprocedure

Neem zelf contact op met een waardetransporteur en kijk wie voor jou de beste optie biedt. Houd er rekening mee dat het aanmeldproces enkele weken kan duren.

In Nederland zijn diverse erkende waardetransporteurs met een landelijk netwerk, waaronder:

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?