Swift for Corporates

Met Swift for Corporates wissel je opdrachten en rapportages uit met banken wereldwijd. Een uitkomst voor bedrijven, pensioenfondsen en vermogensbeheerders die internationaal actief zijn.

    Een wereldwijde standaardBesparen op kostenBeperken van risico’s

Wat is Swift for Corporates?

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) is een internationale coöperatieve organisatie voor het snel en veilig verzenden van financieel berichtenverkeer. Banken gebruiken het beveiligde netwerk SWIFTNet om data te versturen en ontvangen. Met een SWIFT for Corporates-aansluiting via de Rabobank kan ook jij gebruikmaken van dit netwerk.

Hoe werkt het?

Bedrijven en financiële instellingen die aangesloten zijn op SWIFT for Corporates hebben via hun ERP-pakket of systeem voor Treasury Management een ingang naar diverse banken. Hierdoor hoef je jouw processen, bestandsformaten en/of systemen niet meer aan te passen aan verschillende financiële pakketten voor elektronisch bankieren.

SWIFT biedt twee soorten dienstverlening. Beide oplossingen worden ondersteund door de Rabobank:

    SWIFT FIN: om snel en veilig losse gestandaardiseerde (MT) berichten te versturen. SWIFT FileAct: om verschillende soorten bestanden via één kanaal te verzenden.

Nieuwsberichten

Productdetails

phone

Hulp nodig?