Extra zakelijke creditcard aanvragen

Met de Rabo CreditCard reken je moeiteloos over de hele wereld je diner met je zakenpartner af. Maar wat nou als je medewerkers in Nederland ook uitgaven voor het bedrijf moeten doen? Met een extra creditcard voor één of meerdere werknemers los je dit snel op. Vraag hieronder een extra creditcard aan voor je medewerker(s).

Vraag een extra zakelijke creditcard aan

Log in in Rabo Internetbankieren (Pro) met je betaalpas en Rabo Scanner en vraag de extra zakelijke creditcard aan. Je ontvangt de businesscard dan binnen vijf werkdagen per post.

Neem contact met ons op

Voordelen van een extra Rabo CreditCard

Meerdere zakelijke businesscards handig? Jazeker. Als je de zakelijke creditcard voor je medewerkers aanvraagt, kunnen zij over de hele wereld betalen en geld opnemen. Jullie kunnen dus apart van elkaar de creditcards gebruiken. De medewerker moet wel een volmacht hebben of krijgen over de betaalrekening. 

Daarnaast heb je een helder overzicht van de creditcardbetalingen en -opnames van de werknemers. Zo kost de administratie minder moeite.

Lees meer over de Rabo CreditCard

Kosten van een extra creditcard

Voor een extra Rabo CreditCard voor je werknemer betaal je per maand € 2,75.

Veelgestelde vragen

Kan ik meerdere creditcards aanvragen?

Als je wettelijk vertegenwoordiger van de organisatie bent, kun je voor een werknemer een extra creditcard aanvragen. Het maximum aantal extra creditcards bij een betaalrekening is 999 (maar dat zijn er wel erg veel).

Kan ik ook een zakelijke creditcard aanvragen als medewerker?

Nee, de wettelijk vertegenwoordiger van de organisatie waarvoor je werkt moet de zakelijke creditcard voor je aanvragen. De medewerker moet wel een volmacht over de rekening hebben.

Service en Contact