Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op

Zien we jou op Money20/20?

Ben je klaar om de toekomst van geld en technologie te ontdekken? Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 juni staan wij op Money20/20: Dé wereldwijde bijeenkomst voor vernieuwers in de financiële sector. Het beloven een paar dagen vol kennis, tools en innovatie op het gebied van de toekomst van geld. Wij verwelkomen je graag bij onze stand (C25). Voor een afspraak kun je een mailtje sturen naar: partner.embeddedlending@rabobank.nl

Ontdek de wereld van Embedded Services

Tijdens Money20/20 zullen we verschillende podcasts opnemen waar je naar kunt luisteren. Per dag delen we kennis op een ander gebied. Hieronder vind je een overzicht van de podcast onderwerpen gedurende de dagen.

Dinsdag 6 juni: A look at the embedded future

Op de eerste dag nemen we je mee in onze visie op de toekomst van embedded finance. Verschillende experts staan klaar om je mee te nemen op een reis door de toekomst van Embedded services, platforms, open banking en meer.

Woensdag 7 juni: Enhancing your platform

De tweede dag zullen we verschillende podcast houden die zijn gericht op het uitbreiden van platforms. Aan de hand van bestaande cases bespreken we tijdens diverse podcasts de meerwaarde van embedded services voor platforms.

Donderdag 8 juni: Implementing embedded services

De derde en laatste dag is gericht op de implementatie van embedded services. We vertellen je alles over hoe je embedded services kan implementeren in jouw platform en welke techniek erbij komt kijken. Kom langs en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van embedded services!

Nog niet bekend met Embedded services?

In de onderstaande artikelen lees je meer over Embedded Lending, Credit Estimate en Rabo Embedded Services.

Hopelijk tot snel!

Of je nou opzoek bent naar nieuwe partnerschappen, de nieuwste technologieën wilt ontdekken of deel wilt uitmaken van de toekomst van financiën, bij Money20/20 gebeurt het allemaal. We verwelkomen je graag bij stand C25. Afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar partner.embeddedlending@rabobank.nl

Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op