Van laagdrempelige pilot tot volledige integratie

Rabobank biedt jou als partner verschillende opties om samen met ons te experimenteren met embedded lending via jouw platform.

Beperkte integratie

Link vanaf je platform naar de website van Rabobank voor een financieringsaanbod. Er wordt geen transactie of klant data uitgewisseld.

Illustratie auto

Gedeeltelijke integratie

Je klant kan zijn data uit jouw platform delen met Rabobank voor het aanvragen van een financieringsaanbod. Rabobank legt dit op haar eigen platform voor aan jouw klant.

Illustratie van een opstijgende raket

Volledige integratie

Je klant vraagt een financiering aan op jouw platform. Jij verzamelt de benodigde data en deelt deze middels een API. Het financieringsaanbod leg je binnen jouw platform voor aan je klant. Wanneer de financiering wordt afgesloten neemt Rabobank pas contact op.

Factuur financieren vanuit Bizcuit-app

Ondernemers die de Bizcuit-app gebruiken vinden in hun factuuroverzicht een button om een factuur te laten voorfinancieren. Met één klik staan de factuurgegevens direct ingevuld in de aanvraagflow. Het algoritme van Rabobank checkt de mogelijkheden. Is alles in orde? Dan ontvangt de ondernemer het aanbod. Nadat deze is goedgekeurd, staat het geld binnen 24 uur op de rekening van de ondernemer

Van pilot naar volledige integratie met SnelStart

Rabobank en SnelStart zijn een pilot gestart rondom het product Factuur Financieren. Via een agile-werkwijze bekijken we samen hoe de implementatie en integratie verloopt met als doel deze stapsgewijs samen te verbeteren. Klein testen en groot uitrollen, dat is het doel. Rabobank zoekt soortgelijke bedrijven die samen pilotprojecten willen opzetten rondom embedded lending.

Figuur zit in ampersand

Rabo Embedded Service aanbieden als partner

Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. Wij bieden deze via API's aan, zodat je deze rechtstreeks in jouw platform kunt integreren.

    Combineer verschillende Embedded Services op je platform en creëer een 'one-stop-shop' voor je klanten Persoonlijk advies en hulp bij implementatie Denk mee over de ontwikkeling van Rabo Embedded Services
Bekijk alle Embedded Services