Twee paar handen houden witte puzzelstukken vast

Wat zijn Rabo Embedded Services?

Jij zoekt altijd nieuwe manieren om je bedrijf te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Door jouw bedrijfsvoering te koppelen met onze financiële producten en diensten ben jij je klanten nog beter van dienst. Upgrade jouw platform met Rabo Embedded Services en kijk hoe onze oplossingen meerwaarde bieden aan jouw bedrijf. Laten we onze krachten bundelen en samen een nog completer aanbod voor jouw klant creëren.

De toekomst van bankieren

Vroeger was de bank een kantoor. Toen een website. En nu integreer jij de bancaire services van Rabobank rechtstreeks in het platform van jouw bedrijf. Zo zijn we – net als vroeger – samen waar onze klant is. Door het embedden van de bancaire diensten van Rabobank in jouw platform zorgen we er samen voor dat jouw eindgebruikers duurzaam kunnen groeien. En jouw platform dus ook.

Je integreert onze embedded services snel en eenvoudig in jouw platform dankzij de ready-to-implement API’s. Zo zorg jij eenvoudig voor een nog beter platform voor jouw eindgebruiker.

Bied meerwaarde aan je bedrijf met Rabo Embedded Services

Verrijk je platform met het brede service portfolio van Rabobank

Diverse oplossingen op het vlak van betalen, identificatie, financieren en inzicht in data die passen bij de behoefte van je klant

Versoepel het gebruiksgemak van je klanten

Snel proces en aantrekkelijke tarieven besparen je klanten tijd en geld

Snelle integratie met moderne API’s

Dankzij heldere documentatie en stabiele code integreer je de API’s snel en eenvoudig in jouw platform

Hoe werkt Rabo Embedded Services?

Met Rabo Embedded Services integreer je de producten en diensten van Rabobank rechtstreeks in jouw platform of webomgeving. Het scala aan bouwstenen binnen de domeinen is breed. Zo kan jouw klant met één druk op de knop snel en eenvoudig betalingen doen, veilig klanten onboarden, in no-time financieringen aanvragen én altijd inzicht verkrijgen in zijn administratie. Door onze API’s direct naar jouw omgeving te brengen, zorg je ervoor dat jouw gebruikers nergens anders naartoe hoeven om hun zaken te regelen. En dat allemaal via jouw platform.

Wil je met ons samenwerken?

Als coöperatieve bank weten wij als geen ander dat je met een goede samenwerking veel meer bereikt. Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. Op die manier werken we samen aan de ontwikkeling van een compleet platform waarop jouw eindklanten kunnen bankieren zoals zij dat zelf willen. Zo zorgen we samen voor duurzame groei van jou én jouw eindgebruikers.

Man met bril kijkt naar scherm

Embedded Services: de bank van de toekomst

Wat speelt er in ondernemend Nederland? Welke trends en ontwikkelingen zijn er en hoe heeft dat invloed op jouw bedrijfsvoering? Onze specialisten vertellen je er graag meer over. Lees onze publicaties en inzichten over hoe bankieren er in de toekomst uit kan zien.

Maak kennis met Rabo Embedded Services

In een telefonisch gesprek met een van onze partnermanagers denken we mee over de juiste oplossing voor jouw bedrijf