Rabo Werkplaats Digitalisering

Rabo Werkplaats Digitalisering

In 2018 organiseerde Rabobank de Rabo Werkplaats Digitalisering. Dat doen we dit jaar weer, over innovatie en hoe jij je bedrijf kunt vernieuwen. Op 5 plekken in het land. Voor iedere ondernemer die wil vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.

Meld je aan
Bekijk het programma en locaties

De bijeenkomsten zitten er helaas weer op, maar dat is natuurlijk geen reden om je bedrijf niet te vernieuwen. Op Rabobank.nl/groei vind je inspiratie, tips en tricks en artikelen die je helpen bij de groei van je bedrijf.

Benieuwd wat je hebt gemist? 

Kijk het filmpje van Den Bosch:

Wat was de Rabo Werkplaats Digitalisering?

De Rabo Werkplaats Digitalisering was een initiatief van Rabobank in samenwerking met MKB-Nederland, Microsoft, LinkedIn en toonaangevende brancheorganisaties.

In verschillende sessies ging je aan de slag met de groei van je bedrijf. Je kreeg tips van experts, kon leren van andere ondernemers, ging aan de slag met het Business Model Canvas en je hoorde van een keynote-spreker hoe je de klant van de toekomst kunt bereiken.

Ook dit jaar organiseren we weer een Rabo Werkplaats, dit keer over innoveren en vernieuwen van je bedrijf. Meld je via onderstaande button aan voor een Rabo Werkplaats in Alkmaar, Groningen, Deventer, Delft of Eindhoven.

Meld je aan