Rabo Werkplaats Digitalisering

Rabo Werkplaats Digitalisering

In de maanden juli t/m oktober van 2018 organiseerden wij in 9 steden de Rabo Werkplaats Digitalisering. Een event voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.

De bijeenkomsten zitten er helaas weer op, maar dat is natuurlijk geen reden om je bedrijf niet te vernieuwen. Op Rabobank.nl/groei vind je inspiratie, tips en tricks en artikelen die je helpen bij de groei van je bedrijf.

Benieuwd wat je hebt gemist? 

Kijk het filmpje van Den Bosch:

Wat was de Rabo Werkplaats Digitalisering?

De Rabo Werkplaats Digitalisering was een initiatief van Rabobank in samenwerking met MKB-Nederland, Microsoft, LinkedIn en toonaangevende brancheorganisaties.

In verschillende sessies ging je aan de slag met de groei van je bedrijf. Je kreeg tips van experts, kon leren van andere ondernemers, ging aan de slag met het Business Model Canvas en je hoorde van een keynote-spreker hoe je de klant van de toekomst kunt bereiken.

Zin om met groei aan de slag te gaan?

Het Business Model Canvas is uitermate geschikt voor ondernemers die hun bedrijf willen vernieuwen. Het model scherpt de gedachten en je kunt je bedrijf hiermee veel beter doorgronden.

Lees meer over het Business Model Canvas en hoe je het kunt gebruiken