Kennismakers

Kennismakers

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Zeker nu. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel.

Bekijk de video "Kennismakers" op https://youtu.be/fZmhrPO7rhA

Kennismakers

Kennismakers

Over omgaan met corona

In de zevende aflevering van Kennismakers: Aniel en Jan. Aniel heeft een restaurant en overleeft op de omzet, Jan heeft een bakkerij en vlogt met zijn hele gezin. Een gesprek over de gevolgen van corona.

Bekijk nu de zevende aflevering
Kennismakers

Over zoeken naar investeerders

In de zesde aflevering van Kennismakers: Ellen en Julian. Ellen heeft een eigen winkel met 3 werknemers, Julian runt een start-up met 30 werknemers. Een gesprek over hun zoektocht naar investeerders.

Bekijk nu de zesde aflevering
Kennismakers

Over duurzaam ondernemen

In de vijfde aflevering van Kennismakers: Peter en Eline. Peter geeft landbouwafval een tweede leven, Eline droomt ervan om de groenste recyclefabriek van Nederland te runnen. Een gesprek over duurzaam ondernemen en subsidies.

Bekijk nu de vijfde aflevering
Kennismakers

Over financieel inzicht

In de vierde aflevering van Kennismakers: Jeroen en Mitchell. Jeroen is klein begonnen en onderneemt lokaal, Mitchell zit met zijn bedrijf over de hele wereld. Een gesprek over financieel inzicht en overzicht.

Bekijk nu de vierde aflevering
Kennismakers

Over beginnen met groeien

In de derde aflevering van Kennismakers: Elyne en Liesbeth. Elyne is net een jaar gestart, Liesbeth heeft al 40 jaar een winkel. Een gesprek over beginnen met groeien en het nut van financieel inzicht.

Bekijk nu de derde aflevering
Kennismakers

Over sociaal ondernemen

In de tweede aflevering van Kennismakers: Bianca en Dennis. Zij maakt bijenhotels, hij ontwerpt meubels. Een gesprek over sociaal ondernemen en de impact van corona op hun businessmodel en toekomstige projecten.

Bekijk nu de tweede aflevering
Kennismakers

Over een stabielere cashflow

In de eerste aflevering van Kennismakers: Lotte en Arnold. Zij heeft een matchmakingbureau, hij een agrarisch bedrijf. Een gesprek over de impact van corona, het hebben van één of meerdere inkomstenbronnen en wat dit betekent voor hun cashflow.

Bekijk nu de eerste aflevering
download e-book

Gratis e-book met praktische tips

Het e-book ‘Grip op je bedrijf’ helpt je grip te krijgen op de financiën van je onderneming. Zo lees je onder meer:

Hoe je je werkkapitaal verbetertHoe je voor extra financiele ruimte zorgtHoe andere ondernemers omgaan met de coronacrisis