Via dit scherm krijg je toegang tot Rabo Internetbankieren. Gebruik hiervoor de Rabo Scanner of Random Reader Comfort en je bankpas. Om veilig te bankieren is het belangrijk dat je zelf ook goed oplet. Op het inlogscherm lees je onderaan meer over veiligheid.

Inloggen met de Rabo Scanner

Inloggen Rabo Scanner

Uitleg

 1. Vul hier het rekeningnummer in van de bankpas waarmee je wilt inloggen in Rabo Internetbankieren.
 2. Vul hier het pasnummer (vier cijfers) in van de bankpas waarmee je wilt inloggen in Rabo Internetbankieren (voor Rabo Internetbankieren Professional is dit het Online Keypasnummer).
  Pasnummer
 3. Vink deze optie aan als je wilt dat wij je rekening- en pasnummer onthouden. De volgende keer dat je deze pagina bezoekt, zijn deze dan automatisch ingevuld.
 4. Na het invoeren van het rekeningnummer en het pasnummer verschijnt op het scherm een kleurcode. Als je deze kleurcode scant, geeft de Rabo Scanner een inlogcode. Vul deze hier in om toegang te krijgen tot Rabo Internetbankieren.
 5. Klik na het invullen van de inlogcode op de knop 'Inloggen'.
 6. Je kunt het inloggen altijd afbreken door op 'Annuleren' te klikken. Je keert dan terug naar de startpagina van onze website.

Veelgestelde vragen over de Rabo Scanner Bekijk de demo over inloggen met Rabo Scanner

Download de handleiding van de Rabo Scanner (PDF) Download the Rabo Scanner manual (PDF)
Inloggen met de Random Reader Comfort

Inloggen Random Reader Comfort

Help

 1. Vul hier het rekeningnummer in van de bankpas waarmee je wilt inloggen in Rabo Internetbankieren. Je hoeft alleen de laatste 9 cijfers in te vullen. Wij vullen het IBAN-rekeningnummer aan.
 2. Vul hier het pasnummer (vier cijfers) in van de bankpas waarmee je wilt inloggen in Rabo Internetbankieren (Professional). 
  Let op: wanneer je enige tijd niets hebt gedaan binnen internetbankieren, krijg je opnieuw een aanmeldscherm. Je hoeft het rekening- en pasnummer dan niet opnieuw in te vullen. Wel moet je dan een nieuwe toegangscode aanvragen met je Random Reader Comfort.
  Pasnummer
 3. Vink deze optie aan als je wilt dat wij je rekeningnummer en pasnummer onthouden. De volgende keer dat je deze pagina bezoekt zijn deze dan al ingevuld.
 4. Als je de instructie op het scherm volgt, geeft de Random Reader Comfort een code waarmee je kunt inloggen. Vul deze hier in. Let op: gebruik om in te loggen in Rabo Internetbankieren de I-toets van je Random Reader Comfort.
 5. Klik na het invullen van de toegangscode op de knop 'Inloggen'.
 6. Je kunt het inloggen altijd afbreken door op 'Annuleren' te klikken. Je keert dan terug naar de startpagina van onze website.

Lees meer over het gebruik van de Random Reader Comfort Bekijk de demo over inloggen met Random Reader (Comfort)

Download de instructies voor de Random Reader (PDF) Download the instructions for the Random Reader (PDF)
Problemen of foutmeldingen bij internetbankieren

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je altijd en overal kunt bankieren. Krijg je een foutcode of foutmelding? Of heb je een ander probleem bij internetbankieren? Kijk dan hoe je dit meestal zelf kunt oplossen.

Lees meer over problemen of foutmeldingen bij internetbankieren