Financiële producten aanbieden in een handomdraai

Of je nu boekhoudpakketten, e-commercediensten of betaaldiensten aanbiedt, onze geïntegreerde financieringsoplossingen passen in elk platform. De integratie van onze producten stelt je in staat om financiering direct aan je klanten aan te bieden. De contracten, middelen en afhandeling? Die regelen wij, zodat jij je kunt focussen op waarde toevoegen voor je klanten.

Financieringsoplossingen

Mensen sluiten stekkers aan

Een partnerschap met Rabobank betekent

Betrouwbare partner met 125 jaar financiële expertise die mee denkt met jou én je eindgebruikers.
One-stop-shop voor alle financiële producten die je wilt aanbieden.
Breed aanbod van diensten. Van betaal oplossingen tot leningen.
Verrijk de ervaring en mogelijkheden voor je eindgebruikers.
Laagdrempelige pilot mogelijkheden en eenvoudige API-implementatie

Van laagdrempelig testen tot volledige integratie en co-creatie

We denken graag samen met onze partners na welke diensten het best passen binnen het platform en bij de behoeften van de eindgebruikers. Een greep uit de mogelijkheden:

Pilot

In een pilot testen we of eindgebruikers behoefte hebben aan een product of producttype. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande mogelijkheden in het platform en hier wordt een verwijzing aan toegevoegd. Er is daardoor vrijwel geen developmentcapaciteit nodig. Eindgebruikers zien de producten in het platform en kunnen hier direct gebruik van maken. Een voorbeeld van deze samenwerking is de integratie met Snelstart. Gebruikers kunnen in het factuuroverzicht doorklikken naar een aanvraag van Factuur Financiering.

Integratie van een on-the-shelf API

Voor verschillende producten hebben we API’s klaarstaan die door een developmentteam eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in het platform. Eindgebruikers verlaten het platform niet terwijl ze diensten van Rabobank aanvragen of gebruiken. Een voorbeeld van deze samenwerking is de integratie van Factuur Financiering met Bizcuit, waarbij Bizcuitgebruikers binnen het platform een factuur kunnen laten voorschieten door Rabobank.

Customproducten

Co-creatie van een nieuw product, specifiek ontwikkeld voor en met de partner. We trekken gezamenlijk op om de behoefte van de eindgebruiker vast te stellen. Het is mogelijk een bestaand product aan te passen of zelfs een nieuw product te creëren. Een voorbeeld hiervan is de Flexibele Lening voor Bol.com-klanten, waarbij er een speciale connectie is gebouwd om omzetdata op Bol.com te kunnen gebruiken als basis voor een lening.

Interesse in partner worden?

Wil je meer informatie hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Neem dan contact op met partnermanagers Önder Ulucan en Peter de Best. Zij vertellen je graag meer. Zij kunnen je ook alles vertellen over andere financieringsdiensten zoals flexibele financiering, lease of doorlopende kredieten.

Wij zoeken partners die kant-en-klare diensten beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten. Met een aantal innovatieve partijen zijn we al duurzame samenwerkingen aangegaan. We horen graag meer over jouw business.

Portretfoto’s partnermanagers: Önder Ulucan en Peter de Best