Einddatum zakelijke betaalpas en creditcard

Elke zakelijke betaalpas en creditcard heeft een einddatum. Vraag je je af wat je moet doen als die datum dichterbij komt? Helemaal niets. Voordat je pas of creditcard die vervaldatum bereikt, sturen we je automatisch een vervangende pas. Op deze pagina vertellen je waar je rekening mee kan houden.

Automatisch een vervangende zakelijke betaalpas of creditcard

Iedere zakelijke pas of zakelijke creditcard heeft een vervaldatum. Uiterlijk na vijf jaar ontvang je automatisch een vervangende betaalpas of creditcard. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Het kost je ook niets extra. Als je de nieuwe betaalpas een keer gebruikt in een geld- of betaalautomaat werkt je oude zakelijke betaalpas niet meer.

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk. Lees meer over de verschillen.

Instellingen vervangende zakelijke betaalpas

Alle instellingen van je betaalpas blijven precies zoals ze waren. Alleen het pasnummer van je nieuwe pas is anders. Dat nummer heb je nodig om in te loggen in internetbankieren. Dit nummer vind je op de voor- of achterkant van je betaalpas.

Dit blijft hetzelfde:

pincode limiet voor het betalen bij betaalautomaten limiet voor geld pinnen instellingen voor betalen in het buitenland instellingen voor contactloos betalen

Je hoeft de vervangende pas niet te activeren. Hij is direct klaar voor gebruik.

Vernietig je oude zakelijke passen

Het is belangrijk om je oude zakelijke betaalpas en creditcard te vernietigen. Zo voorkom je dat iemand er misbruik van kan maken. Knip de magneetstrip en de chip door en knip de pas of card daarna in kleine stukjes. Zorg ervoor dat je naam en rekeningnummer of creditcardnummer niet meer te lezen zijn. Gooi de stukjes daarna weg bij het restafval.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer