Einddatum zakelijke betaalpas en creditcard

Elke zakelijke betaalpas en creditcard heeft een einddatum. Vraag je je af wat je moet doen als die datum dichterbij komt? Helemaal niets. Voordat je pas of creditcard die vervaldatum bereikt, sturen we je automatisch een vervangende pas. Op deze pagina vertellen je waar je rekening mee kan houden.

Automatisch een vervangende zakelijke betaalpas of creditcard

Iedere zakelijke pas of zakelijke creditcard heeft een vervaldatum. Uiterlijk na vijf jaar ontvang je automatisch een vervangende betaalpas of creditcard. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Het kost je ook niets extra. Als je de nieuwe betaalpas een keer gebruikt in een geld- of betaalautomaat werkt je oude zakelijke bankpas niet meer.

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk

Vanaf 1 december 2021 zien nieuwe betaalpassen er anders uit. Lees meer over het nieuwe design.

Nieuw design betaalpas

Instellingen vervangende zakelijke betaalpas

Alle instellingen van je betaalpas blijven precies zoals ze waren. Alleen het pasnummer van je nieuwe pas is anders. Dat nummer heb je nodig om in te loggen in Rabo Internetbankieren (Pro). Dit nummer vind je op de voor- of achterkant van je betaalpas.

Dit blijft hetzelfde:

pincode limiet voor het betalen bij betaalautomaten limiet voor geld pinnen instellingen voor betalen in het buitenland instellingen voor contactloos betalen

Je hoeft de vervangende pas niet te activeren. Hij is direct klaar voor gebruik.

Vernietig je oude zakelijke passen

Om misbruik te voorkomen, is het belangrijk om je oude zakelijke betaalpas en creditcard te vernietigen. Knip de passen in kleine onherkenbare stukjes en gooi ze in de afvalbak voor het plastic. Knip vooral de magneetstrip en de chip van de passen door en zorg ervoor dat je naam en rekeningnummer onherkenbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn vervangende passen onderweg zijn?

Helaas kunnen we dat niet precies zeggen. Wat we wel zeker weten, is dat je ze ontvangt voordat je oude pas of creditcard vervalt.

Waar staat de einddatum van mijn zakelijke betaalpas of creditcard?

De einddatum van je zakelijke betaalpas staat achterop de pas. Bij valid thru staan de maand en het jaar wanneer de pas afloopt. Bij een zakelijke creditcard staat de valid thru (of good thru) op de voorkant van de card.

Neem contact met ons op