Zakelijke betaalpas ingeslikt

Het moment dat de geldautomaat niet iets geeft, maar juist iets houdt: jouw zakelijke betaalpas. Dat is erg vervelend. Je had het geld vast hard nodig. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat er aan de hand is.

Waarom je zakelijke betaalpas wordt ingeslikt

Het inslikken van je zakelijke betaalpas gebeurt niet zomaar. Misschien is er drie keer een foute pincode ingetoetst, is je pas kapot of heeft de geldautomaat een storing. Maar het kan ook dat we misbruik vermoeden, bijvoorbeeld skimming. Dan nemen we geen risico en nemen we je betaalpas in. Misschien niet zo handig, maar wel zo veilig. Je pas wordt bij het inslikken automatisch geblokkeerd. Je krijgt de betaalpas daarna niet meer terug.

Geld opnemen en betalen zonder zakelijke betaalpas

We kunnen ons voorstellen dat je contant geld nodig hebt terwijl je vervangende zakelijke betaalpas onderweg is. Ook zonder pas kun je op verschillende manieren geld opnemen of betalen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op, dan zoeken we samen uit wat er aan de hand is. We sturen je ook meteen een vervangende zakelijke betaalpas. Deze valt binnen twee werkdagen in je brievenbus.