Bedrijfsnaam wijzigen

Is je bedrijfs- of handelsnaam veranderd? De meeste zakelijke gegevens wijzig je zelf online bij de Kamer van Koophandel. Geef daarna de wijziging door aan ons.

Je bedrijfsnaam wijzigen

Je nieuwe handels- of bedrijfsnaam registreer je eerst bij de Kamer van Koophandel. Daarna geef je de nieuwe bedrijfsnaam aan ons door.

Statutaire naam

Is je bedrijfsnaam ook de statutaire naam van je bedrijf? Wijzig dan eerst de statuten van je bedrijf bij de notaris. Daarna wijzig je de gegevens bij de KVK en geef je de nieuwe bedrijfsnaam aan ons door.

Goed om rekening mee te houden

Naam op je betaalpas

Heb je een betaalrekening, Rabo BusinessCard of volmachtpas? Dan passen wij de naam op je pas aan. De volgende keer dat je een Rabo BusinessCard of betaalpas ontvangt, staat je nieuwe bedrijfsnaam erop.

Tip: Heb je een Rabo ZZP Rekening? Dan kan je de naam niet wijzigen.

Zakelijke verzekeringen

Heb je zakelijke verzekeringen bij ons? Bijvoorbeeld een ZekerVanJeZaak of Bedrijven Compact Polis? Neem dan contact met ons op om je nieuwe bedrijfsnaam door te geven. Wij voeren de naamswijziging door op de polis.

Meerdere bedrijfsnamen

Heb je meerdere bedrijfsnamen geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Neem dan ook contact met ons op. We zorgen dan dat je in internetbankieren zelf kunt kiezen welke bedrijfsnaam je aan je rekening(en) geeft.

phone

Hulp nodig?