Limiet zakelijke overboeking wijzigen

De standaard en maximale limiet voor een zakelijke overboeking met de Rabo Scanner is € 50.000. Heb je geen grote uitgave meer gepland? Dan verlaag je misschien liever de limiet. Dit regel je online met je Rabo Scanner in Rabo Internetbankieren (Professional).

Limiet zakelijke overboeking verlagen

De standaardlimiet voor een zakelijke overboeking via de Rabo Scanner is € 50.000. Deze limiet geldt voor het totale bedrag dat je in één keer ondertekent met de Rabo Scanner. Je verlaagt de limiet tot minimaal € 5.000.

Via de oranje knop hieronder kan de rekeninghouder of gevolmachtigde de limiet van de signeercode (een overboeking via de Rabo Scanner) verlagen. Kies in de lijst met bedragen de gewenste limiet.

Limiet overboeking weer verhogen

Je kunt de limiet voor een zakelijke overboeking niet verhogen naar een bedrag groter dan € 50.000. Wel kun je de limiet na de ingestelde verlaging weer terugzetten naar maximaal de standaardlimiet van € 50.000. Daarvoor moet je wel even langsgaan bij je eigen Rabobank. Vergeet dan niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Vind openingstijden van je Rabobank

Limiet Rabo Internetbankieren Professional

Voor Rabo Internetbankieren Professional is de maximale limiet € 500.000. Een mederekeninghouder of gevolmachtigde logt zelf in om de limiet aan te passen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in de leaflet over Autorisaties (basis), limieten en opties.

Groter bedrag overschrijven dan de limiet?

Als je een groter bedrag wilt overschrijven, verdeel dan het totaal over meerdere opdrachten. Je gebruikt je Rabo Scanner dan meerdere keren.

Neem contact met ons op