Groene kaart van Interpolis downloaden

Ga je binnenkort op zakenreis en ben je de groene kaart kwijt van je Interpolis voertuigverzekering? Download dan een nieuwe groene kaart in internetbankieren of de Rabo App. Zo weet je zeker dat je bij schade of een ongeluk de juiste papieren hebt voor je bedrijfsauto of aanhanger van de zaak.

Bekijk en download direct je groene kaart

Je groene kaart bekijken en downloaden doe je eenvoudig in de Rabo App of log direct in met onderstaande oranje knop.

Geen Rabo betaalrekening of internetbankieren?

Heb je geen Rabo betaalrekening bij ons? Of heb je wel een Rabo betaalrekening maar maak je geen gebruik van internetbankieren? Vraag dan een kopie aan die je per e-mail ontvangt. Of neem contact met ons op, dan regelen wij het voor je.

Wat is een groene kaart?

Een groene kaart is een groen papier waarop staat dat je een WA-verzekering hebt voor je voertuig, bijvoorbeeld voor je bedrijfswagen, bestelbus of aanhanger. Een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is een verplichte verzekering die je verzekert tegen kosten als je met je voertuig schade veroorzaakt bij anderen. Op de groene kaart staan belangrijke gegevens, zoals je zakelijke verzekeringsnummer en de telefoonnummers van Interpolis voor noodhulp of schade melden.

Landen waar de groene kaart verplicht is

Op de groene kaart staat in welke landen je zakelijke autoverzekering geldig is. Het verschilt per land of het verplicht is om je kaart bij je te hebben.

    In Nederland hoef je de kaart niet bij je te hebben. In sommige landen (bijvoorbeeld Marokko), ben je verplicht om de papieren groene kaart bij je te hebben (op groen papier). In veel landen (bijvoorbeeld alle EU-landen) is het genoeg als je de kaart op je telefoon laat zien, of als je een papieren zwart-witkopie bij je hebt. In sommige landen heb je ook een groene kaart nodig voor je aanhanger.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?