Videogesprek zakelijk financieren

Als ondernemer vraag je niet elke dag een zakelijke financiering aan. Daarom is het handig dat je over je aanvraag kunt videobellen met een adviseur van Rabobank. Om vooraf te sparren of voor een persoonlijk adviesgesprek. Je bespaart reistijd en je voert het gesprek in je eigen omgeving. Lees hoe het werkt.

Wat kan ik verwachten van het videogesprek?

Het gesprek verloopt precies zo als een live afspraak met een adviseur, maar dan via video. Als je een afspraak hebt gemaakt om te sparren, kun je je vragen over het aanvraagproces stellen en krijg je tips van de adviseur. Bij het adviesgesprek ga je samen met de adviseur dieper in op het verhaal achter je financieringsaanvraag.

Waarover kan ik een adviseur via video spreken?

1. Eerst sparren

Veel ondernemers vinden het prettig om even persoonlijk contact te hebben voordat ze een financiering aanvragen. Dat begrijpen we heel goed. Je kunt een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek met een van onze adviseurs. Daarin krijg je tips voor het aanvragen van een financiering en kun je je vragen alvast stellen. Vul het formulier in en vink aan of je telefonisch wilt sparren of via een videogesprek.

2. Adviesgesprek

Een financieringsaanvraag dien je eenvoudig online in. Zodra we alle benodigde gegevens ontvangen hebben, nemen we contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. Vaak is het mogelijk om het adviesgesprek via een videoverbinding te voeren. Gewoon vanaf je eigen computer, smartphone of tablet.

Hoe neem ik deel aan het videogesprek?

We nemen contact met je op om een afspraak te maken. Vervolgens ontvang je per e-mail een link om in te loggen. Dit kan via je computer, laptop, tablet of smartphone.

De link werkt in de meest gangbare browsers: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox en Safari 11+. Je hoeft voor het videogesprek geen software of app te installeren. Het is wel makkelijk als je een groot scherm hebt tijdens een videogesprek, dan kunnen we eenvoudig het scherm met je delen.

Meerdere personen kunnen tegelijk inloggen en vanaf hun eigen locatie aan het videogesprek deelnemen. Je kunt je mede-eigenaren of financieel adviseur dus eenvoudig uitnodigen voor het gesprek door de link door te sturen.

Hoe veilig is een videogesprek?

Praten over de financiën van je bedrijf wil je alleen in een veilige omgeving. Jouw privacy staat voor ons voorop. Daarom vindt het videogesprek in een beveiligde online omgeving plaats.

Je ontvangt van ons een link naar deze omgeving waar je met onze adviseur kunt spreken. Jij en de adviseur kunnen jullie scherm met elkaar delen om gegevens samen door te lopen. Gedeelde gegevens worden na het gesprek direct gewist.