Vertrouwd verzekerd bij Interpolis via de Rabobank

De verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van Rabobank. De verzekeringen bieden uitgebreide dekkingen en garantie tegen onderverzekering. Het afsluiten en wijzigen van de verzekeringen kan via Rabo Online Bankieren of in de Rabo App.

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij Rabobank sluit je jouw Interpolis ZekervanjeZaak® verzekering af. In deze brochure lees je wat je van Rabobank en Interpolis kunt verwachten.

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling

Exclusief voor klanten van de Rabobank

Als klant van de Rabobank hou je je bankzaken en verzekeringen overzichtelijk bij elkaar. De verzekeringen van Interpolis kun je gemakkelijk online afsluiten via Rabo Internetbankieren. Je hebt hiervoor je zakelijke bankpas en Rabo Scanner nodig. In internetbankieren kun je daarna je verzekeringen inzien en wijzigen.

Heb je nog geen zakelijke rekening? Open dan eerst een rekening op naam van je bedrijf, om daarna gemakkelijk je verzekeringen af te sluiten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer