Rijdend werkmaterieelverzekering

Voor schade veroorzaakt door rijdend werkmaterieel of schade aan de machine zelf

Verzekerd voor schade tijdens grond- en graafwerkzaamheden
Inclusief schadeverzekering voor inzittenden en verkeersrechtsbijstand
Verzekerd in de Benelux en Duitsland

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Wat is een rijdend werkmaterieelverzekering?

De Rijdend werkmaterieelverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt schade die is ontstaan tijdens werkzaamheden met machines, bijvoorbeeld tijdens grond- en graafwerkzaamheden. Denk aan kabels of leidingen die beschadigd raken. Daarnaast ben je met deze verzekering ook verzekerd voor aansprakelijkheid tijdens rijden op de openbare weg en op bedrijventerreinen. En als je wilt kun je ook schade aan je machine zelf verzekeren.

Voorbeelden van verzekerde schade:

Je rijdt met je vorkheftruck tijdens laden of lossen een deuk in de vrachtauto Je beschadigt een waterleiding tijdens graafwerkzaamheden Je veroorzaakt schade door een aanrijding tijdens het rijden op de openbare weg

Wat is verzekerd?

Direct afsluiten?

Wil jij je rijdend werkmaterieel verzekeren? Bereken je premie eenvoudig online of neem contact met ons op via 088-7226666 om deze verzekering af te sluiten. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Je kunt deze verzekering afsluiten als je een zakelijke rekening hebt bij de Rabobank. Nog geen zakelijke klant? Bekijk hier hoe je een zakelijke rekening kunt openen.

Veelgestelde vragen

Rijdend werkmaterieelverzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer