Interpolis Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering zzp

Voor schade door beroepsfouten bij adviserend werk

Geschikt voor zzp’ers met een adviserende rol
Verzekert financiële schade bij fouten door adviserend werk
In de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is het eerste halfjaar gratis!

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) als ZZP’er?

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® is afgestemd op je beroep en vooral relevant voor zzp’ers die een adviserende rol hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert de financiële schade die door jouw handelen is ontstaan door beroepsfouten bij adviserend werk. Zo kun je bijvoorbeeld een fout advies geven dat achteraf zorgt voor financiële schade bij de klant. Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen deze financiële schade. Het gaat hierbij om vermogensschade, zonder zaak- of letselschade. Sommige opdrachtgevers stellen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering zelfs verplicht. Ben je in de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is deze verzekering een halfjaar gratis.

Kosten beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp

De prijs van je premie hangt af van verschillende factoren: je jaaromzet bijvoorbeeld, je beroep, maar ook je branche heeft invloed op de premie die je betaalt. Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken dan je premie.

Meest gekozen verzekeringen door zzp’ers

Bekijk welke andere verzekeringen zzp’ers afsluiten.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer