Vrouw staat achter haar bureau

Startersvoordeel voor zzp’ers

De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® het eerste halfjaar gratis.

Bekijk het aanbod
Over deze verzekering geven we geen persoonlijk advies

Zakelijke ZZP verzekeringen

Verzekeringen regelen als zzp’er

Ondernemen is spannend en er komt veel op je af. Wij begrijpen dat. Regel daarom via Rabobank je verzekeringszaken eenvoudig zelf. Handig! Zo kan jij weer snel door met je volgende klus.

    Bereken je premie in 2 minuten en sluit je verzekeringen snel af Kies zelf de juiste verzekering(en) en dekking(en) Eenvoudig wijzigen en opzeggen

Verzekeren via Rabobank

Rabobank

Je financiën en verzekeringen bij elkaar

Al je bankzaken onder één dak. Eenvoudig te beheren via Rabo online bankieren of de Rabo App.

Rabobank

Zelf eenvoudig verzekeringen regelen

Bereken je premie en sluit je verzekering online. Kies zelf de juiste verzekering(en) en dekking(en).

Illustratie tandwieltjes

Uitgebreide dekkingen

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® kies je verzekeringen met uitgebreide dekkingen die goed op elkaar aansluiten. Én je hebt garantie tegen onderverzekering als je jouw polis jaarlijks update.

mijn-kind-wordt-bottle

Startersvoordeel voor zzp’ers

Sta jij korter dan 12 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven? Dan is de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekervanjeZaak® het eerste halfjaar gratis. Hiermee verzeker je schade die is veroorzaakt door jou of je spullen. Deze verzekering is via Rabobank door maar liefst 65.000 zzp’ers afgesloten!

Bekijk het startersvoordeel

Kosten van zzp verzekeringen

De kosten van zzp verzekeringen zijn afhankelijk van je beroep, je branche en je omzet. Deze factoren vul je in als je een verzekering afsluit. Ook bij een online premieberekening worden deze factoren gevraagd, zodat je een indicatie van de kosten van je verzekering krijgt. De kosten van zzp verzekeringen zijn ook afhankelijk van het eigen risico dat je kiest. Je kunt de premie per maand of jaarlijks betalen.

Hoe kun je je als zzp'er verzekeren?

Ook voor zzp’ers is het verstandig om hun risico’s te beperken. Weet jij al waar je als zzp’er rekening mee moet houden en welke verzekeringen je kunt kiezen? In deze video leer je er alles over.

Zzp verzekeringen voor je branche

Pensioenregeling voor zzp’ers

Als zzp’er kun je je pensioen op verschillende manieren regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rabobank? Bekijk dan deze pagina.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?