Interpolis Rechtsbijstandverzekering zzp

Voor juridische hulp bij zakelijke conflicten

    Juridisch advies en rechtshulp bij zakelijke conflictenJe betaalt géén eigen risicoGemakkelijk online af te sluiten & dagelijks opzegbaar

We helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Waarom een rechtsbijstandverzekering als zzp’er?

Als zzp'er heb je te maken met verschillende opdrachtgevers en partijen. Dan kan het gebeuren dat er een conflict ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een geschil doordat je leverancier niet of foutief levert of doordat iemand schade bij jou veroorzaakt. Helaas heb je in zo’n situatie niets aan je particuliere rechtsbijstandverzekering. Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering kun je als zzp’er rekenen op juridische hulp bij conflicten die ontstaan door of tijdens je werk.

Kosten rechtsbijstandverzekering zzp

De prijs van de premie van de rechtsbijstandverzekering hangt af van verschillende factoren, zoals je omzet en de branche waarin je werkzaam bent. Wil je weten wat de exacte kosten zijn per maand? Bereken dan je premie.

Is een rechtsbijstandverzekering verplicht als zzp’er?

Je bent als zzp’er niet verplicht een rechtsbijstandverzekering zakelijk af te sluiten. Kies je ervoor dit wel te doen, dan kun je rekenen op juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten.

Meest gekozen bedrijfsverzekeringen door zzp'ers

Bekijk welke andere bedrijfsverzekeringen zzp’ers afsluiten.

Veelgestelde vragen

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?