Vrouw staat achter haar bureau

Zakelijke verzekeringen voor zzp’ers

Ondernemen is spannend en zeker als zzp’er komt er van alles op je af. Je hebt het druk en moet allerlei randzaken van het ondernemen zelf regelen. Wij begrijpen jouw situatie. Daarom kun je bij Rabobank je verzekeringszaken eenvoudig zelf regelen. In de Rabo App of via Rabo Online Bankieren kun je als zzp’er je verzekeringen inzien, sluiten of wijzigen. Simpel! Zo kan jij weer snel door met je volgende klus.

Bedrijfsrisico's van zzp'ers

Als zzp’er heb je genoeg te doen. Wij begrijpen dat je verzekeringen regelen niet bovenaan je lijstje staat. Maar je bedrijfsrisico’s weten en deze afdekken is wel belangrijk. Het houdt je bedrijf gezond, want als je onverhoopt schade hebt dan kun je rekenen op een vangnet. In de Rabo App of in Rabo OnlineBankieren kun je jouw zakelijke verzekeringen afsluiten, inzien en wijzigen. Hier vind je zowel je bankzaken als je verzekeringsinformatie in één handig overzicht. Gebruikers beoordelen de Rabo App met gemiddeld 4 sterren.

Kennisartikelen over bedrijfsrisico's

Inzicht in je bedrijfsrisico’s en verhalen van andere ondernemers. Deze kennisartikelen staan vol tips waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Meer verzekeringsnieuws

Daarom bij Rabobank verzekeren

Illustratie tandwieltjes

Inzicht in de verzekeringen binnen je branche

Wij bieden jou de oplossingen die passen bij je bedrijf. Vind informatie over schadeverzekeringen en bereken je premie. Kies zelf de dekking die bij jou past en dek je bedrijfsrisico’s af.

Zelf eenvoudig je verzekeringen regelen

Je verzekering afsluiten, inzien of wijzigen? Regel je verzekeringen eenvoudig online, telefonisch of via de chat. Op de manier die voor jou het best uitkomt.

Actuele informatie

Via kennisartikelen houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw branche op het gebied van verzekeren.

Je verzekeringen als zzp’er zelf regelen

Screenshot Rabo ZelfZeker

Verplichte verzekering voor zzp'ers

Ben je zzp'er? Dan is het vanaf 2024 waarschijnlijk verplicht om je te verzekeren arbeidsongeschiktheid. Zo wil de overheid dat zzp’ers zich beschermen tegen de risico’s als ze ziek worden of arbeidsongeschikt raken. Wil je nu al geen risico lopen? Regel dan direct je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hiermee bescherm je je inkomen wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Verzekeringen voor startende ondernemers

Wil je starten als ondernemer of ben je net gestart? Voor beginnende zzp’ers is het soms lastig kiezen in het grote aanbod van verzekeringen. Daarom zetten we voor jou op een rijtje welke verzekeringen het meest gekozen worden door startende ondernemers. En wist je trouwens al dat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij ons het eerste halfjaar gratis is als starter?

Wist je dat...

In de laatste helft van 2021 kozen al meer dan 4.000 zzp’ers voor de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak.

Hoe kun je je als zzp'er verzekeren?

Ook voor zzp’ers is het verstandig om hun risico’s te beperken. Weet jij al waar je als zzp’er rekening mee moet houden en welke verzekeringen je kunt kiezen? In deze video leer je er alles over.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer