Verzekeringsadvies - Adviseur met ondernemer

Rabo SamenZeker

Met Rabo SamenZeker krijg je persoonlijk advies over je verzekeringen, passend bij je bedrijf en situatie.

Rabo SamenZeker

Ondernemen = vernieuwen. Je investeert bijvoorbeeld in nieuwe machines, nieuwe ICT, nieuwe vakmensen en nieuwe energie. Goed bezig! Vergeet je niet je verzekeringen hierop aan te passen?

Graag geven we je inzicht in je verzekerbare risico's en gaan we voor je op zoek naar de meest passende oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Persoonlijk contact met een verzekeringsadviseur bij je in de buurt. Ook staat er een team van experts voor je klaar, om je te helpen bij schade en vragen Jij focust je op ondernemen en wij nemen je verzekeringszaken uit handen, zoals offertes opvragen en administratief werk. Ondertussen blijf jij degene die de knopen doorhakt We bieden toegang tot passende oplossingen in de markt. En geven je een advies dat aansluit op je situatie. Of je nu gaat voor de scherpste prijs of de beste dekking

Of sluit zelf je verzekering(en) af, zonder advies op maat

Zo werkt Rabo SamenZeker

Naast je eigen verzekeringsadviseur staat er ook een team van adviseurs voor je klaar, dat jou en je bedrijf kent. Daardoor kun je bij ons terecht voor vragen en ontwikkelingen over je branche en bedrijf.

Wat je van ons kunt verwachten:

De verzekeringsadviseur die snapt dat je onderneemt:

"Wij regelen je verzekeringszaken, zodat jij je kunt richten op de toekomst van je bedrijf!"

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je zorgen uit handen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Door deze risico’s goed af te dekken kun je met een gerust hart ondernemen. We ontzorgen je door op zoek te gaan naar oplossingen die passen bij je situatie.

We kennen jou en je bedrijf

Door zowel naar je bedrijf als je financieringen te kijken, kunnen we je als zakelijke dienstverlener een passend verzekeringsadvies geven.

Samen financieel gezond groeien

Met ons netwerk brengen we ondernemers met elkaar in verbinding en delen we kennis en nuttige tips. Zo werken we samen aan financieel gezonde groei van je bedrijf.

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je zakelijke verzekering(en) via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht

Wij werken samen met:

gif-Onze partners

Rabo Assurantie Makelaardij

Lees meer over de rol van Rabobank als assurantiemakelaar