Jonge werknemers werken in een modern kantoor

Voor je personeel

Het is van belang dat je personeel goed in zijn vel zit. Jij kan als ondernemer bijdragen aan gezond personeel, dat samen met jou werkt aan een gezond bedrijf. Wij kijken graag samen met jou wat past bij je onderneming én staan stil bij mogelijke risico’s en pensioenregelingen.

Risico’s en regelingen voor je personeel

Verzuim

Als ondernemer kun je te maken krijgen met uitval van een medewerker, bijvoorbeeld door een burn-out of ziekte. Als werkgever ben je in deze situaties verplicht om twee jaar lang minimaal 70% van het loon door te betalen. Door het afdekken van de risico’s met een verzuimverzekering (werknemersverzekering) worden deze kosten én de re-integratie van je zieke medewerkers vergoed. Regel de inkomenszekerheid en voorkom financiële risico’s op het gebied van personeel met een verzuimverzekering.

Daarnaast bestaat er vanaf januari 2020 een nieuw soort medewerkersverzekering: de MKB verzuim-ontzorgverzekering (VOV). Deze verschilt op een aantal punten van de ‘gewone’ verzuimverzekering; samengesteld met bestaande diensten, maar wel met extra zekerheid. Wil je meer informatie over de VOV? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Ongevallen

Ook op de werkvloer kan het foutgaan. Uit cijfers van het CBS blijkt dat 3,4% van de werknemers in 2017 te maken kreeg met een arbeidsongeval. Het kan gebeuren dat een medewerker blijvend letsel oploopt. Dit kan veel invloed kan hebben op je financiële situatie en daarom is het afdekken van relevante risico’s van belang.

Pensioenregeling

Wil je je werknemers een pensioen aanbieden? Of ben je benieuwd of je huidige regeling nog wel voldoende aansluit bij je organisatie? Bij de Rabobank ben je aan het juiste adres voor passend pensioenadvies. Met een adviseur bespreek je wat je wensen zijn, wat de kosten zijn en welke pensioenregeling daarbij aansluit.

We denken graag met je mee

Ben je benieuwd welke oplossingen passen bij jouw bedrijf? Een persoonlijke adviseur helpt je bij het vinden van de geschikte oplossingen voor je personeel.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer