In de regio Gelderland Zuid (Vallei en Rijn, Arnhem eo, West Betuwe, Maas & Waal Oost Betuwe en Rijk van Nijmegen) staat een team van 12 Verzekeringsspecialisten voor je klaar. Onze Specialisten adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten over de meest passende zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen onze Verzekeringsspecialisten je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen. Tevens leiden wij binnen de Kring Gelderland Zuid, jong talent uit de regio op, waardoor we een kweekvijver vol lokaal verzekeringstalent creëren.

Over de regio

De regio West Betuwe maakt deel uit van de groene ruimte. Daarnaast ligt West Betuwe door zijn centrale ligging aan grote transportassen en beschikt over een forse voorraad logistiek bedrijventerrein.Het bedrijfsleven in Rijk van Nijmegen is gespecialiseerd in verzorgende activiteiten, onderwijs en horeca. In een vergrijsde omgeving is Nijmegen een dynamische stad met een groeiende bevolking.Vallei en Rijn heeft een gevarieerde economische structuur, maar de vier gemeenten kennen elk hun eigen specialisatie. Dankzij deze variatie heeft het gebied een gunstige uitgangspositie voor economische groei. Maas en Waal is vooral een productiegebied ( met name de bouw) met daarnaast een groot aandeel van de detailhandel. Ten Zuidwesten van Arnhem liggen grotere bedrijventerreinen waar vooral industrie, groothandel en transport zijn gevestigd. De Noordkant van de regio ligt op de rand van de Veluwe en is bos- en heuvelrijk In het Westland vind je vooral Agrofood –tuinbouw en de daarvan afgeleide groothandels- en transportactiviteiten.Verzorgende activiteiten voor de lokale bevolking, fysieke productie (landbouw, industrie en bouw en logistiek) zijn zaken waarin het bedrijfsleven van Oost-Betuwe is gespecialiseerd.Het agrarisch werkgebied van de kring Gelderland Zuid is zeer divers. In ons werkgebied komen alle agrarisch sectoren voor. In de Betuwe bevinden zich veel fruitbedrijven. In het gebied rondom Elst zijn veel (glas)tuinbouwbedrijven gevestigd. Wanneer je de Waal oversteekt, naar het gebied Maas en Waal en Rijk van Nijmegen, zien we meer melkveebedrijven en intensieve veehouderij. De twee agrarisch specialisten hebben hun eigen specialisatie waarmee we alle klanten in ons werkgebied goed kunnen adviseren over de risico’s in hun sector.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een van onze Specialisten Verzekeren.

Vraag een gesprek aan