Adviseur met ondernemer

Interpolis adviesverzekeringen

De zakelijke adviesverzekeringen van Interpolis zijn speciaal voor mkb-ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. In een gesprek met je verzekeringsadviseur krijg je inzicht in verzekerbare risico’s en gaan we op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Interpolis ZekerInBedrijf® is hierbij een verzekeringspakket voor schadeverzekeringen met uitgebreide dekkingen die er voor jou toe doen. De kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding verzeker je met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Glasheldere voorwaarden, geen gedoeNa schade binnen 1 dag weer doorAlleen verzekerd voor risico’s passend bij je bedrijf
Vraag een gesprek aan

Wat kan je verwachten wanneer je een afspraak maakt?

Bij de Rabobank bieden wij verzekeringsadvies op maat. Want wanneer je bedrijf groeit, nemen vaak ook de risico’s toe. Onze verzekeringsadviseurs snappen dat jij je het liefst bezig houdt met ondernemen. Daarom geven we je graag inzicht in verzekerbare risico's en gaan we voor je op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Oplossingen voor je personeel:

Interpolis biedt je een drietal oplossingen voor je personeel: de verzuimverzekering, de WIA-verzekering en de WGA-Eigenrisicodragersverzekering. We beschrijven ze hieronder. Ben je geïnteresseerd in één of meer van deze oplossingen voor je bedrijf of twijfel je wat het beste bij jouw personeel past? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur van de Rabobank.

1. Verzuimverzekering Interpolis ZekerVoorJePersoneel®

Verzeker de kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding. Onze verzekeringsadviseurs geven je graag advies over de Verzuimverzekering van Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Bepaal samen met je adviseur het eigen risico en de dekkingen die bij jouw bedrijf passenVoldoe eenvoudig aan je wettelijke verplichtingenOntvang hulp van Interpolis bij het voorkomen van verzuim
Meer informatie

Basis: Loondoorbetaling

Interpolis betaalt maximaal 2 jaar het loon door als een medewerker ziek is. Je bepaalt samen met je adviseur welk percentage van het laatstverdiende loon Interpolis uitkeert. Elk kwartaal kun je dit wijzigen.Incl. online preventiecursus voor jou en je medewerkers over veiligheids- en gezondheidsrisico’s binnen jouw branche.Extra dekking: Werkgeverslasten. Ontvang een vergoeding voor werknemersverzekeringen, bijdrage ziektekosten en pensioen als je medewerker ziek is.

Extra: Verzuimmanagement

Keuze uit de arbodiensten Zorg Van de Zaak en BlijWerktInterpolis helpt je te voldoen aan de eisen van UWV en Wet verbetering poortwachter.Interpolis zoekt naar vervangend werk als je medewerker niet meer in de oude functie aan de slag kan.Extra dekking: interventievergoeding. Adviseert de bedrijfsarts een interventie aan je zieke medewerker, dan vergoedt Interpolis hiervan de kosten.Extra dekking: Preventie. Interpolis helpt bij de wettelijke en niet-wettelijke verplichtingen die je hebt om verzuim te voorkomen.

2. WIA-verzekering InkomenVoorElkaar

Inkomenszekerheid bij verzuim van uw personeel. De WIA-verzekering is een collectieve verzekering die ervoor zorgt dat je arbeidsongeschikte medewerkers een goed inkomen overhouden. Is je medewerker langer dan 2 jaar arbeidsongeschikt? Dan krijgt je medewerker een wettelijke WIA-uitkering van het UWV. De Interpolis WIA-verzekering vult de wettelijke WIA-uitkering vanuit de overheid aan. Je kunt kiezen voor een aanvulling tot 70%, 75% of 80% van het inkomen.

Meer informatie

Wél verzekerd:

 • Inkomenszekerheid tot (minimaal) 70% van het laatstverdiende loon van je medewerker die voor 35% of meer arbeidsongeschikt is verklaard door het UWV, volgens de wet WIA 
 • Loon is te verzekeren tot maximaal € 100.000,- (of de WIA-loongrens) 
 • Vergoeding tot aan de AOW leeftijd (maximaal 67 jaar) 
 • WIA re-integratieservice voor je medewerkers

Niet verzekerd:

 • Medewerkers met een WAO-status 
 • Ex-medewerkers die arbeidsgeschikt uit dienst gaan en niet binnen 2 jaar in de Wet WIA komen 
 • Je medewerker die voor minder dan 35% arbeidsongeschikt is verklaard door het UWV, volgens de wet WIA

3. WGA Eigenrisicodragersverzekering

Als je WGA eigenrisicodrager wordt, ben je als werkgever verantwoordelijk voor werknemers die in de WGA terechtkomen. Je bent als WGA eigenrisicodrager maximaal 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van je arbeidsongeschikt werknemers. Dit financiële risico verzeker je met de WGA Eigenrisicodragersverzekering van Interpolis. De re-integratieactiviteiten die nodig zijn om je werknemer te laten herstellen vergoedt Interpolis vanaf 104 weken ziekte volledig.

Meer informatie

Wél verzekerd:

 • De WGA uitkering die je als WGA eigenrisicodrager aan je medewerker moet betalen aan medewerkers die tijdens hun dienstverband ziek werden en die 35% of meer arbeidsongeschikt zijn 
 • Re-integratie, wanneer wij deze re-integratieactiviteit adviseren 
 • Instellen van bezwaar- en beroepsprocedures als kans op succes aanwezig is gratieservice voor je medewerkers

Niet verzekerd:

 • Medewerkers met een WAO-status 
 • Medewerkers die al ziek of arbeidsongeschikt waren bij aanvang van de verzekering 
 • Medewerkers die duurzaam volledig arbeidsongeschikt zijn

Hoe werken Interpolis en Rabobank samen?

De Rabobank werkt als bemiddelaar voor schade- en zorgverzekeraars en ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. Eén van deze verzekeraars is Interpolis, die onder andere het schadeverzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf® biedt. Rabobank biedt toegang tot passende oplossingen in de markt en geeft een advies dat aansluit op je situatie. Op deze manier kunnen wij onze belofte waarmaken; je financiën en verzekeringen overzichtelijk onder één dak. Bij Interpolis kun je rekenen op snelle en professionele afhandeling bij schade. De verzekeringen van Interpolis kan je alleen afsluiten als je klant bent van de Rabobank.

Vraag een gesprek aan Neem contact op