Adviseurs Noord Holland Noord

Team Noord-Holland Noord

In Noord-Holland Noord staat een team van 25 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Deze specialisten helpen je namens Rabobank Alkmaar, Kop van Noord-Holland, Waterland en West-Friesland. Of je nu een mkb-bedrijf of een grootzakelijke klant bent: we adviseren je over de best passende zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Regionale kennis

Onze verzekeringsadviseurs wonen en werken in de regio Noord-Holland Noord. Ze weten hierdoor wat er regionaal speelt en delen deze kennis graag met je, zodat je risicoafdekking hier optimaal op aansluit.

De regio Noord-Holland Noord loopt al jaren voorop op het gebied van landbouw en voedselproductie en hernieuwbare energiebronnen. Onze landbouw heeft internationale bekendheid waar het gaat om melkveehouderijen, bloembollen en zaadveredeling. Maar ook toerisme, horeca, recreatie, bouw, vastgoed, transport en zorg zijn kenmerkende sectoren in deze regio. Naast de kenmerkende sectoren van de regio heeft een aantal collega’s zich verdiept in de kermisexploitatie. We hebben tal van klanten die we adviseren op het afdekken van risico’s rondom transport en gebruik van attracties en wagens.

Ben je benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze verzekeringsadviseurs.

Vraag een gesprek aan