Zakelijke verzekering inzien en wijzigen

Je bedrijf groeit als kool. Je hebt nieuwe medewerkers aangenomen en je omzet stijgt. Of je bedrijfsomzet daalt en je bedrijfsactiviteit wijzigt. Dan is het belangrijk om je zakelijke verzekering te veranderen. Zo blijft je altijd goed verzekerd.

Verzekering(en) inzien en wijzigen

Je zakelijke verzekering online inzien en wijzigen

Je kunt de volgende zakelijke verzekeringen online wijzigen:

Verzekeringen die onder Interpolis ZekerVanJeZaak® vallen.De kredietverzekering Omzet Garant van Euler Hermes.De cyberverzekering van Cyber ERM van Chubb.

Ga voor het wijzigen of het inzien van je zakelijke verzekering naar de Rabo Bankieren App of klik op onderstaande oranje button:

Log in met je bankpas.Kies op ‘Mijn Overzicht’ voor ‘Verzekeringen’. Kies de verzekering die je wilt inzien of wijzigen.Klik op 'Wijzigen'. Wijzig je verzekering en bevestig de aanvraag.Onderteken je aanvraag. 

De verzekering is nu meteen gewijzigd. Het kan tot twee dagen duren voordat je de wijziging ook in het verzekeringsoverzicht ziet. Je ontvangt altijd de nieuwe, gewijzigde polis.

Voor het wijzigen van andere zakelijke verzekeringen, bijvoorbeeld verzekeringen in de Interpolis Bedrijven Compact Polis®, neem je contact op met de Rabobank.

Veelgestelde vragen

Mijn bedrijf is sterk aan het groeien. Hoe geef ik dit door?

Wanneer de zakelijke omzet van je onderneming groeit, is het verstandig je Omzet Garant hierop aan te passen. Je voorkomt hiermee dat je onderverzekerd raakt. Ieder verzekeringsjaar ontvang je van Euler Herms - een maand voorafgaand aan het nieuwe polisjaar - een uitnodiging om de bij hen bekende omzet te controleren en te corrigeren. Dit doe je door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant te 'Wijzigen'.

Ik verwacht dat mijn onderneming komend jaar veel minder omzet gaat halen. Moet ik dat doorgeven.

Wanneer de zakelijke omzet van je onderneming sterk afneemt is het verstandig je Omzet Garant hierop aan te passen. Je voorkomt hiermee dat je oververzekerd bent. Ieder verzekeringsjaar ontvang je van Euler Hermes - een maand voorafgaand aan het nieuwe polisjaar - een uitnodiging om de bij hen bekende omzet te controleren en te corrigeren. Dit doe je door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant te 'Wijzigen'.

Mijn bedrijfsactiviteiten wijzigen. Hoe geef ik dat door?

Wanneer de activiteiten van je onderneming uitbreiden of wijzigen is het verstandig je Omzet Garant hierop aan te passen. Je voorkomt hiermee dat je onverzekerd raakt. Je kunt je bedrijfsactiviteiten wijzigen door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant verzekering te 'Wijzigen'.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Je kunt je rekeningnummer wijzigen door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant verzekering te 'Wijzigen'.

Kan ik Omzet Garant maandelijks opzeggen, zoals ook geldt voor mijn andere schadeverzekeringen?

Omzet Garant is vanaf het tweede polisjaar maandelijks opzegbaar. Dit geldt alleen, wanneer er in het lopende polisjaar geen schade is uitgekeerd.

Service en Contact