Bedrijfshypotheek - Lening voor pand of ander commercieel vastgoed

Bedrijfshypotheek

Zoek je een bedrijfshypotheek om te investeren in een bedrijfspand of ander commercieel vastgoed? Met de zakelijke lening van de Rabobank kun je jouw plannen realiseren. De bedrijfshypotheek is ook geschikt voor verbouwingen.

  • kies samen met onze adviseur een passende looptijd
  • keuze tussen vaste en variabele maandlasten
  • online aanvragen
Zakelijk financieren - Bedrijfshypotheek

Wat is een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek is een zakelijke lening die is afgestemd op het kopen of verbouwen van een bedrijfspand. Een bedrijfshypotheek heeft meestal een looptijd van ongeveer 25 jaar. In sommige gevallen is dat korter. Bij verbouwingen geldt een looptijd van ongeveer 10 jaar. De looptijd hangt deels af van de mate waarin je de investering kunt afschrijven.

Lees meer over de kenmerken van de zakelijke lening

Waarom kiezen voor een bedrijfshypotheek?

Er bestaan verschillende redenen om te investeren in de bouw of verbouwing van een bedrijfspand. Denk aan een professionelere uitstraling, betere bereikbaarheid en meer werkplezier. Voor de meeste ondernemers is het niet mogelijk om het bedrijfspand uit eigen middelen te betalen. Daarom is er de bedrijfshypotheek. Daarmee kun je investeren in een nieuw bedrijfspand, een extra vestiging of een verbouwing.

Bespreek je investering tijdens het persoonlijk gesprek

Na de online aanvraag van een zakelijke hypotheek volgt een persoonlijk gesprek met onze adviseur. Hier bespreken we welke oplossing het best bij je plannen past. Mogelijk is een combinatie van financieringen een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke lening voor een bedrijfspand en lease voor de financiering van machines en transportmiddelen.

Verzekering voor het bedrijfspand

Verzeker je bedrijfspand met de gebouwenverzekering van Interpolis. Hiermee ben je verzekerd tegen onder andere brand-, water- en inbraakschade.

Lees meer over de gebouwenverzekering