Rabo Real Estate Finance

Kennis en financiering van vastgoed

  • Kennis van vastgoed
  • Passende financiering
  • Persoonlijk betrokken

Kenmerken

De Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert u bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. We staan klaar om uw vastgoedambities te helpen waarmaken.

Passende financiering

Met Rabo Real Estate Finance levert de Rabobank u de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen. Daarbij zetten we ons in voor een langetermijnrelatie. De financiering verzorgen wij zelf of samen met partners in ons netwerk. Onze partners kunnen alternatieve financieringsvormen verzorgen, zoals syndiceringen en debt funds. Zo komen we tot een totaaloplossing voor uw financiering. Ook staan wij open voor alle financieringsvormen waarbij u de regie en communicatie met andere financiers in eigen hand houdt. We gaan graag me u in gesprek over de mogelijkheden. Na het gesprek met een Rabobankadviseur hoort u snel van ons of uw financieringsaanvraag volgens ons kans van slagen heeft. Zo weet u waar u aan toe bent.

Financieel én maatschappelijk rendement

Onze financieringsambitie reikt ver. We zien kansen in alle segmenten van de commercieelvastgoedmarkt. Daarbij zijn we gedreven om met commercieel vastgoed bij te dragen aan welzijn en welvaart in Nederland. Als coöperatie hebben we een focus op duurzaamheid, transformatie en innovatie, met volle aandacht voor lokale gemeenschappen. Niet alleen in de grote steden – ook in levensvatbare stads- en dorpskernen. Zo koppelen we financieel rendement aan maatschappelijke winst. Onze experts kennen de markt en denken met u mee over kansen en bedreigingen voor uw portefeuille.

Kosten

Een financiering is maatwerk. Wij gaan graag in gesprek met u over de kosten van een vastgoedfinanciering. Maak een afspraak met uw Rabobankadviseur.

Voorwaarden

Wij vertellen u graag meer over de voorwaarden van een vastgoedfinanciering in een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak met uw Rabobankadviseur.

Contact

Binnen Rabobank kunt u voor vastgoedkennis terecht bij Rabo Real Estate Finance. Met een passende financieringsoplossing faciliteren wij u bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. Wilt u weten wat u nodig hebt om uw vastgoedambities waar te maken? Neem contact op met één van onze aanspreekpunten, die lokaal, regionaal en centraal zijn georganiseerd. 

Lokaal
De lokale bank is het eerste aanspreekpunt voor onze vastgoedklanten. Wilt u een oriëntatiegesprek heeft u vragen over uw vastgoedportefeuille of wilt u advies over uw vraagstuk? 

Regionaal
Voor omvangrijke vraagstukken schakelt de lokale bank een regioteam in. Veel vastgoedprofessionals en projectontwikkelaars worden vanuit de lokale bank naar een regionaal aanspreekpunt doorverwezen. Dit betekent dat voor u als vastgoedklant het eerste contact via de lokale bank verloopt.

Centraal
Grote landelijke vastgoedbeleggers en projectonwikkelaars worden centraal bediend door het Wholesale team, dat gevestigd is in Utrecht. Op deze locatie kunt u ook terecht voor alternatieve financieringsvormen, zoals syndiceringen en debt funds. 

Kijk hier voor meer informatie

Contact

Rabobank